Παρασκευή , 30 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ»:Έρχεται ο Ιππότης «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ»!

«οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ»:Έρχεται ο Ιππότης «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ»!

3-Δον από Πικάσσο.1Από:Γιώργος Γκόντζος–Η Θεατρική Σκηνή του πολυβραβευμένου (17 πανελλήνια βραβεία) Καλλιτεχνικού Σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» παρουσιάζει το αριστούργημα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες Σααβέρδα «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ».

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, με θέμα το πιο μαγικό ταξίδι του Ανθρώπου για να βρει την αλήθεια του!

Η θεατρική διασκευή του έργου, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, ιδιαίτερα σε παιδιά 2 έως …102 ετών, είναι του Δημήτρη Παππά, που έχει επίσης την ευθύνη της σκηνοθεσίας και έχει γράψει την πρωτότυπη μουσική του έργου, που θα παίζεται «ζωντανά». Τα σκηνικά – κοστούμια υπογράφει η Γιωργίνα Παπαγεωργίου και τις χορογραφίες η Μαρίνα Ζαφείρη.

Στο ρόλο του Δον Κιχώτη ο Δημήτρης Παππάς, του Σάντσο Πάντσα ο Θοδωρής Τσακτσίρας και μαζί τους η Χριστίνα Δάλλα, ο Παναγιώτης Μακρής, η Αγγελική Κουτσοθανάση, ο Λευτέρης Βανούσης, ο Κυριάκος Μαντζιάρας, ο Κωνσταντίνος Ρώσσης και άλλοι 20 ακόμα ηθοποιοί και μουσικοί!

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στις 11:30 το πρωί και στις 5:30 το απόγευμα, καθώς και τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ, στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ, με γενική είσοδο 7€ ή 5€ με προπώληση στο Βιβλιοπωλείο «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ» ή στις Φωτοτυπίες «ΠΑΠΥΡΟΣ»._

 

Δείτε Επίσης

«Αχιλλεύς (Ελλάς Εκλιπαρούσα)» στο Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων

Στο πλαίσιο του θεσμού “Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός”, που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of