Σάββατο , 31 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα /  Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας “χαρτογραφούν” την ανακύκλωση στον Δήμο Πρέβεζας. 

 Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας “χαρτογραφούν” την ανακύκλωση στον Δήμο Πρέβεζας. 

DSC06168Από:Γιώργος Γκόντζος–Την επίσκεψη  ομάδας μαθητών του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας  και της εκπαιδευτικού τους Αγαθής Πάμκου, δέχτηκε ο  Αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος Πρέβεζας Παύλος Σαραμπασίνας.

Τα παιδιά, τα οποία αποτελούν μέλη της συντακτικής ομάδας  της εφημερίδας που εκδίδει το σχολείο ενημερώθηκαν από τον  κ. Π.Σαραμπασίνα και τον επόπτη καθαριότητας Βασίλη Λαβδαριά  για θέματα που αφορούν  γενικά την καθαριότητα και ειδικότερα την ανακύκλωση στον Δήμο.

Ο κ. Π.Σαραμπασίνας  συνεχάρη τους μαθητές για την πρωτοβουλία  τους αλλά και την ευαισθησία που δείχνουν στο θέμα της ανακύκλωσης     με την κατασκευή μουσικών οργάνων από ανακυκλώσιμα υλικά.

Ιδιαίτερη  αναφορά  έκανε δε στο τοπικό σχέδιο  διαχείρισης  απορριμμάτων και στα “πράσινα σημεία”  ενώ όπως υπογράμμισε,  από τη νέα  σχολικη χρονιά θα γίνει εκτενής αναφορά  για  θέματα ανακύκλωσης και περιβάλλοντος  σε όλα τα σχολεία του Δήμου.

Οι μαθητές έλαβαν ως αναμνηστικό  συμβολικό δώρο τσάντες ανακύκλωσης  ενώ δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν μέσω της εφημερίδας τους  τόσο στην σχολική κοινότητας όσο και γενικότερα στην τοπική κοινωνία την συζήτησή τους με τον  Αντιδήμαρχο.

 

 

Δείτε Επίσης

«Χωρίς διαβούλευση στο δημοτικό συμβούλιο το νέο τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων», διαμαρτύρεται η Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Για απουσία οποιασδήποτε μορφής διαβούλευσης στο δημοτικό συμβούλιο κάνει λόγο η Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα, ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of