Πέμπτη , 16 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ : «Δημητρίου-Καχριμάνης: στο ίδιο έργο θεατές»

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ : «Δημητρίου-Καχριμάνης: στο ίδιο έργο θεατές»

Με αφορμή την τοποθέτηση του Δ. Δημητρίου ,υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηπείρου για το σιδηροδρομικό δίκτυο της Ηπείρου επ’ ευκαιρία των δηλώσεων Σπίρτζη, από το γραφείου Τύπου των Οριζόντων Ηπείρου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με έκπληξη και απογοήτευση, διαβάσαμε την ανακοίνωση του κομματικού υποψηφίου για την Περιφέρεια Ηπείρου κ. Δημητρίου όπου εμμέσως, όπως δυστυχώς συνηθίζεται από το ξεπεσμένο πολιτικό σύστημα της Ηπείρου, αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα της παράταξης μας σε σχέση με τις εξαγγελίες του κ. Σπίρτζη περί σιδηροδρομικής σύνδεσης Ελλάδος-Αλβανίας και της μη υλοποίησης της εντός των ορίων της Περιφέρειας Ηπείρου αλλά στη Δυτική Μακεδονία.

Απαντούμε λοιπόν ότι όταν ο κ. Δημητρίου το καλοκαίρι ξεκουραζόταν από τις «δύσκολες» εσωτερικές διεργασίες του Επιμελητηρίου για το ποιος θα καταλήξει πρόεδρός του έχοντας μάλιστα την άμεση στήριξη του κ. Καχριμάνη, ο Σπύρος Ριζόπουλος περιόδευε σε όλη την Ήπειρο. Στο κλείσιμο, μάλιστα, της περιοδείας του στην Ηγουμενίτσα στις 20 Ιουνίου, έθεσε πρώτος το θέμα του σιδηροδρομικού δικτύου στην Ήπειρο ως μια χαμένη ευκαιρία. Συνεπώς οι ερωτήσεις των «Οριζόντων Ηπείρου» στον διαχρονικό επιμελητηριακό παράγοντα κ. Δημητρίου, ο οποίος είναι συνυπεύθυνος για την κατάντια της ηπειρώτικης επιχειρηματικότητας, και εν αναμονή πρόεδρο του είναι:

Πρώτον, πού ήσασταν κ. Δημητρίου όλα αυτά τα χρόνια για να θίξετε εγκαίρως το θέμα του σιδηρόδρομου στην Ήπειρο;

Δεύτερον, που ήσασταν κ. Δημητρίου τους τελευταίους 12 μήνες που ο κ. Σπίρτζης σταματούσε την οποιαδήποτε συζήτηση περί σιδηροδρομικής γραμμής και ο κ. Καχριμάνης κορόιδευε τους Ηπειρώτες μιλώντας για μελέτες βιωσιμότητας ενός ανύπαρκτου σιδηροδρομικού δικτύου;

Τρίτον, γιατί δεν μελετήσατε πιο προσεκτικά τις αναφορές του κ. Ριζόπουλου και στις ομιλίες του και στις κοινωνικές του διαβουλεύσεις (τουλάχιστον 18 μήνες τώρα ο κ. Ριζόπουλος έχει παρουσιάσει στα πλαίσια της Περιφερειακότητας τουλάχιστον προτάσεις) για το θέμα ούτως ώστε να μην υποπίπτετε σε τέτοιου είδους λάθη;

 

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of