Τετάρτη , 19 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Δήμος Ιωαννιτών υποδέχτηκε την πτήση της TUS από τη Λάρνακα

Ο Δήμος Ιωαννιτών υποδέχτηκε την πτήση της TUS από τη Λάρνακα

Την πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρίας TUS AIR η οποία επανέφερε το δρομολόγιο Ιωάννινα – Λάρνακα υποδέχτηκε  ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ιωαννιτών, Νίκος Γκόλας.

Ο κ. Γκόλας καλωσόρισε τους επιβάτες, τους ευχήθηκε καλή διαμονή στον τόπο μας και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για την αναβάθμιση τόσο των προσφερόμενων υπηρεσιών εστίασης όσο και για την περεταίρω αναβάθμιση του αεροδρομίου των Ιωαννίνων.

«Υποδεχόμαστε την πρώτη πτήση από τη Λάρνακα της αεροπορικής εταιρίας TUS AIR κι αυτή τη φορά είμαστε σίγουροι ότι η διασύνδεσή μας με την Κύπρο όχι μόνο θα παραμείνει σταθερή αλλά σύντομα θα γίνει ακόμα πιο συχνή. Από την πρώτη στιγμή ο δήμος Ιωαννιτών ‘επένδυσε’ στη δυναμική του αεροδρομίου και σήμερα αποδεικνύεται ότι σωστά έπραξε. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε αυτή την κατεύθυνση και χαιρόμαστε γιατί εταιρίες όπως η TUS μας εμπιστεύονται», δήλωσε ο κ. Γκόλας.

Στην υποδοχή της πτήσης παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Ηλίας Γκαρτζονίκας από τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, ο Στάθης Σιούτης, εκπροσωπώντας την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, η Έλσα Εξάρχου – Κεντέρη, αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου καθώς κι άλλοι επαγγελματίες του τουρισμού.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments