Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο.Κ.Π.Α.Π.Α – Aποκριάτικη εκδήλωση των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου

Ο.Κ.Π.Α.Π.Α – Aποκριάτικη εκδήλωση των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η αποκριάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» για τους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών.

Πλήθος μικρών αλλά και μεγάλων καρναβαλιστών, με πολύ κέφι, χαρά και χαμόγελα βρέθηκαν το Σάββατο 02/03/2019, στο The Lake Hotel Ioannina, για να διασκεδάσουν μαζί με την αριστουργηματική κλόουν ΤίΤα ΜίΤα, τον Μίκυ με την Μίννι Μάους και τον Μπόμπ τον Σφουγγαράκη.

Τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και το τμήμα αισθητικής, βοήθησε στο να γίνει η εκδήλωση ακόμα πιο μαγευτική κάνοντας face painting στους μικρούς μασκαράδες.

Ο Πρόεδρος του « Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Φίλιππος Τσουμάνης χαιρέτισε τη εκδήλωση, τονίζοντας την αξία του έργου των Παιδικών Σταθμών καθώς και την προσπάθεια του έμπειρου προσωπικού να προσφέρουν ό,τι καλύτερο για τα μικρά παιδιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιπρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Εύη Σίμου – Σκαπινάκη καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Δείτε Επίσης

Ο.Βλαχονικολός-Όταν σωπαίνουμε μεγαλώνει στα Πανεπιστήμια το τέρας του αυταρχισμού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τις στιγμές της επίθεσης εναντίον του εντός του Πανεπιστημίου,τις απόψεις του για αρνητικά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of