Δευτέρα , 2 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» τίμησε του ηλικιωμένους και την προσφορά τους

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» τίμησε του ηλικιωμένους και την προσφορά τους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, η καθιερωμένη γιορτή των ΚΑΠΗ του Δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία».

Σε μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα με τη συμμετοχή πολλών μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου, ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» τίμησε του ηλικιωμένους και την προσφορά τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κ. Δημήτριος Πάνου ευχαρίστησε το πλήθος των μελών των ΚΑΠΗ, τον Δήμαρχο Ιωαννίνων αλλά και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της γιορτής.

Ο κ. Πάνου στον χαιρετισμό που απεύθυνε τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα εντάξουν περισσότερες δράσεις με στόχο την ενεργοποίηση του ρόλου των ηλικιωμένων έτσι ώστε να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνία ως ισότιμα μέλη της, και να ζουν όσο το δυνατόν πιο υγιείς και δραστήριοι, απολαμβάνοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Μωυσής Ελισάφ που ήταν παρών στην γιορτή των Ηλικιωμένων του Δήμου μας, κατά τον χαιρετισμό του, μίλησε για τον πολύτιμο ρόλο τους και την αξιέπαινη συνεισφορά τους στην κοινωνία, καθώς και για την ενίσχυση των παροχών που προσφέρει ο Δήμος μέσω του Νομικού Προσώπου και των προγραμμάτων που εφαρμόζει για την Τρίτη Ηλικία στα ΚΑΠΗ.

Δείτε Επίσης

Π.Μαρινάκης-(Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ)–Απαντήσεις για τον εμβολιασμό στο video της ΟΝΝΕΔ-“Εμβολιαζόμαστε με τον τρόπο που επιτάσσει η επιστήμη και κερδίζουμε πίσω τις ζωές μας”.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—  Μια  ακόμη  πρωτοβουλία  ,στα  πλαίσια της  συνολικής  καμπάνιας της  ΟΝΝΕΔ, για  τον εμβολιασμό ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of