Δευτέρα , 18 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Ο Σ.Ντάνης μιλά για τις διακρίσεις της ΑΕ Σελλών-Οι αθλητικές εγκαταστάσεις ανήκουν σε όλους

Ο Σ.Ντάνης μιλά για τις διακρίσεις της ΑΕ Σελλών-Οι αθλητικές εγκαταστάσεις ανήκουν σε όλους

 

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Στις διακρίσεις της Αθλητικής Ένωσης Σελλών της οποίας είναι προπονητής αναφέρθηκε ο Σπύρος Ντάνης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «ό,τι πεις εσύ» (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.Μίλησε για το χρυσό μετάλλιο του Βασίλη Καρακατσάνη και στις προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά ο ίδιος αλλά και άλλοι αθλητές του Συλλόγου.Αναφέρθηκε επίσης στις ευρύτερες ευεργετικές επιπτώσεις της ενασχόλησης με τον αθλητισμό ,ενώ για το θέμα των αθλητικών υποδομών στην πόλη και την περιοχή τόνισε πως τα τελευταία δύο ,τρία χρόνια έχουν γίνει προσπάθειες που αναγνωρίζονται.Σημείωσε μάλιστα πως  δικαίωμα στον αθλητισμό έχουν όλοι,οι αθλητικές εγκαταστάσεις ανήκουν σε όλους ,πρέπει να χρησιμοποιούνται με βάση τους κανόνες και τις οδηγίες της ΓΓΑ, με συνεργασία όλων των φορέων και συλλόγων.

Μετά το χρυσό μετάλλιο στα 45 κιλά στο πανελλήνιο Παίδων ο Βασίλης Καρακατσάνης θα κάνει το πρώτο δύσκολο ταξίδι με την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ σε διεθνές  τουρνουά στην ΤΕΧΕΡΑΝΗ. Τον αθλητή θα συνοδέψει ο προπονητής του Σπύρος Ντάνης.

Επίσης η Αθλητική Ένωση Σελλών συμμετείχε στο Πανελλήνιο τουρνουά Πάλης την προηγούμενη Κυριακή , για παιδιά ηλικίας 12-14 ετών το οποίο διοργανώθηκε στη Λάρισα από την ΕΛΟΠ. Ιδιαίτερη αξία έχει για αυτές τις ηλικίες η συμμετοχή και η χαρά της δημιουργικής απασχόλησης και ανάπτυξης των παιδιών σωματικά και πνευματικά.

Αγωνιστικά ο Μάριος Σουκοβέλος ( έτος γέννησης 2008)συμμετείχε στα 36 κιλά συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις χωρίς να χάσει αγώνα μέχρι τώρα και κατετάγη 1ος στην κατηγορία του. Επίσης για πρώτη φορά συμμετείχε και ο Τούσης Ιωάννης στα 38 κιλά (έτος γέννησης 2010)

Ακούστε την συνέντευξη https://www.youtube.com/watch?v=9gH_IWNfFvk

Δείτε Επίσης

Ενημέρωση για πανδημία, απορρίμματα και σχολεία του Δημάρχου Μ. Ελισάφ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η πορεία της πανδημίας στην περιοχή των Ιωαννίνων, οι εξελίξεις στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of