Σάββατο , 27 Νοεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / ΠΑΜΕ Ιωαννίνων:Η απεργία ήταν η αρχή!

ΠΑΜΕ Ιωαννίνων:Η απεργία ήταν η αρχή!

HPIM1935

Η Γραμματεία Ιωαννίνων του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη συμμετοχή εκατοντάδων εργαζομένων, ανέργων, νεολαίας, μαθητών, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, γυναικών στη χθεσινή απεργία, και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Δημαρχείο, παραμερίζοντας την τρομοκρατία και τις απειλές της μεγαλοεργοδοσίας, ξεπερνώντας το κλίμα της μοιρολατρίας και του συμβιβασμού με τα ψίχουλα, που καλλιεργείται από την κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας.

Επικεφαλής της χθεσινής πορείας ήταν οι αγρότες που ξεκληρίζονται από τη γή τους και οι απεργοί της«Γενικής Ανακύκλωσης ΑΕ» που βρίσκονται σε πολυήμερο σκληρό απεργιακό αγώνα. Σε μία συμβολική κίνηση οι εργάτες της Ανακύκλωσης άδειασαν έναν κάδο με ανακυκλώσιμα υλικά όταν η πορεία περνούσε έξω από το κτίριο της Περιφέρειας, για να αναδείξουν και τις ευθύνες της Περιφερειακής Αρχής για το πρόβλημα.

Ο αγώνας των εργατών της Ανακύκλωσης συνεχίζεται, παρά τις πιέσεις, την τρομοκρατία και τους κατασταλτικούς και άλλους μηχανισμούς που προσπαθούν να στηθούν για να σταματήσει. Τέτοια είναι και η προβοκάτσια που έγινε μετά την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, από κουκουλοφόρους, στην είσοδο του Δημαρχείου.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους συλλόγους της νεολαίας, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των γυναικών, των συνταξιούχων, τους εργαζόμενους σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, σε συνέχεια της αγωνιστικής δράσης και κλιμάκωση της απάντησης μας! Η απεργία ήταν η αρχή!

 

Δείτε Επίσης

Ν.Λιβιεράτος—Το ατομικό δικαίωμα υποκλίνεται στο συλλογικό δικαίωμα  της προστασίας της κοινωνίας

  Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—-   «…Ουσιαστικά δεν έχουμε ένα φάρμακο για την πανδημία ..Τώρα κάτι  πάει ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments