Παρασκευή , 25 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΠΑΜΕ Ιωαννίνων-Γλέντι,έμπρακτο βήμα στην ταξική αλληλεγγύη

ΠΑΜΕ Ιωαννίνων-Γλέντι,έμπρακτο βήμα στην ταξική αλληλεγγύη

Afisaki3Από:Γιώργος Γκόντζος–Σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Ιωαννίνων για το γλέντι την Τρίτη 30 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων αναφέρονται τα εξής:

“Καλούμε τους εργαζόμενους με τις οικογένειές του, τους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους της πόλης, τη νεολαία και τους μετανάστες να έρθουν αύριο στην Κεντρική Πλατεία να γλεντήσουμε όπως κάθε χρόνο με τη μουσική του Βασίλη Παπαγεωργίου και του Σταύρου Καψάλη.

Το δημοτικό γλέντι που διοργανώνουμε για 4η συνεχόμενη χρονιά είναι ένα έμπρακτο βήμα στην ταξική αλληλεγγύη. Στόχος να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα έσοδα για την λειτουργία των λαϊκών φροντιστηρίων για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών. Για τους πρόσφυγες που τους έχουν στοιβάξει σε άθλιες συνθήκες . Για τους μετανάστες, για τον πρώτο εργατικό αθλητικό σύλλογο στο Νομό μας, τον Μαχητή Ιωαννίνων και συνολικά για τη δράση των σωματείων.

Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν να γλεντήσουμε αύριο, να περάσουμε καλά, να φτάσει σε όσο περισσότερα χέρια γίνεται το κουπόνι ενίσχυσης του ΠΑΜΕ.”

Δείτε Επίσης

Αντίθετος στην ανάθεση αποκομιδής απορριμάτων από τον Δήμο Ιωαννιτών στην EnAct ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ιωαννίνων

Για «φάμπρικα ιδιωτικοποιήσεων, με τον λαό να πληρώνει το μάρμαρο» κάνει λόγο σε σχετική ανακοίνωσή ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of