Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / “Πας Γιάννινα”: Νέο Project με όλα τα απαραίτητα για την επιτυχία στο Βόλεϊ Γυναικών

“Πας Γιάννινα”: Νέο Project με όλα τα απαραίτητα για την επιτυχία στο Βόλεϊ Γυναικών

Ένα μεγάλο project στο βόλλευ γυναικών διανύει τις πρώτες μέρες ζωής του στα Γιάννινα. Η συγχώνευση μέσω απορρόφησης του ΗΡΑΚΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ολοκληρώθηκε και ήδη από τη Δευτέρα 26/8 οι αθλήτριες βρίσκονται στο γήπεδο για την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά.

Το project έχει όλα τα απαραίτητα υλικά για την επιτυχία. Συνδυάζει ένα μεγάλο όνομα για τα αθλητικά πράγματα της πόλης αλλά και της χώρας (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ) μία δυνατή επιτροπή διοίκησης υπό τον κο Γ. Μάστακα (πρόεδρο της ομάδας γυναικών μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που φέτος θα καμαρώνουμε στην Α1 εθνική κατηγορία), προπονητή τον κο Κ. Ζιώγο αρχιτέκτονα της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ πρωταγωνιστή στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της περιοχής αλλά και πολλών επιτυχιών σε πανελλήνιο επίπεδο, τεχνικό διευθυντή τον κο Β. Θεοδωράκη με μακρά πορεία στο χώρο  (αθλητής της μεγάλης ομάδας του ΑΓΣΙ της δεκαετίας του 90 – Α1 εθνική προπονητής επί σειρά ετών)  και τέλος αθλητριών με φιλοδοξίες.

Στόχος η δημιουργία ομάδας, που θα εκμεταλλευτεί την παραγωγή ταλέντων με δυνατές ακαδημίες κατά τα πρότυπα του ΗΡΑΚΛΗ και τη διοικητική σταθερότητα και το όραμα των ανθρώπων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και θα φθάσει το γιαννιώτικο βόλλευ σε ορίζοντα τριετίας σε ανταγωνιστικό επίπεδο στις εθνικές κατηγορίες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ λοιπόν και στο ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments