Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Περιοδείες και συσκέψεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ιωαννίνων

Περιοδείες και συσκέψεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ιωαννίνων

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση Ιωαννίνων” αναφέρονται τα εξής:

“Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ιωαννίνων, Όλυ Τσουμάνη. Περιόδευσαν στην κοινότητα Κατσικά και Σταυρακίου, συνομίλησαν με τους κατοίκους, ενώ παραβρέθηκαν και στο τουρνουά ποδοσφαίρου των ακαδημιών. Μεταξύ άλλων αναδείχθηκε η ψεύτικη αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, οι οποίοι είτε με περιοδείες, όπως του κ. Τσίπρα στην περιοχής μας, είτε μέσω συνεντεύξεων τύπου, όπως του κ. Μητσοτάκη, δεν ξεχνούν να διαφημίζουν  την αντιλαϊκή τους πολιτική. Ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει υπέρ του κεφαλαίου και των μονοπωλιακών ομίλων, όπως και αυτούς που είναι στην περιοχή μας, που βλέπουν τα κέρδη τους εν μέσω κρίσης να διογκώνονται. Την ίδια ώρα οι εργάτες και οι εργάτριες τσακίζονται από την εντατικοποίηση, μειώνονται μισθοί και δικαιώματα. Γι’ αυτό οι εργάτες και η νεολαία πρέπει τώρα να κάνουν τη διαφορά και να ενισχύσουν το ΚΚΕ σε κάθε κάλπη, τους αγωνιστές που πάλεψαν και κατέκτησαν το προηγούμενο διάστημα και θα είναι παρόντες και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην περιοχή Καρδαμίτσια Ιωαννίνων. Στη σύσκεψη χαιρέτισε ο Νίκος Έξαρχος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και μίλησε η Όλυ Τσουμάνη, υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Μαζική ήταν η συμμετοχή κατοίκων της περιοχής, ενώ συμμετείχαν και εκ μέρους των Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδαμιτσίων και Ολυμπιάδος, καθώς και σύλλογος γονέων της περιοχής. Η συζήτηση που έγινε ήταν πλούσια, επικεντρώθηκε στα αιτήματα των κατοίκων για βελτίωση των υποδομών στην περιοχή (οδοποιία, αποχέτευση, φωτισμός κλπ), καθώς και για τη βελτίωση των υποδομών των σχολείων στην περιοχή, τη μετακίνηση των μαθητών.  Τέλος παραδόθηκε κείμενο ερωτήσεων που συνέταξαν οι κάτοικοι της περιοχής.”

 

Δείτε Επίσης

Ο.Βλαχονικολός-Όταν σωπαίνουμε μεγαλώνει στα Πανεπιστήμια το τέρας του αυταρχισμού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τις στιγμές της επίθεσης εναντίον του εντός του Πανεπιστημίου,τις απόψεις του για αρνητικά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of