Παρασκευή , 18 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Περιοδείες του Σ.Καλογιάννη δήμο Ζαγορίου και στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων

Περιοδείες του Σ.Καλογιάννη δήμο Ζαγορίου και στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων

kalogiannhs

 

Σε διαμερίσματα του Δήμου Ζαγορίου και του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων περιόδευσε το  Σαββατοκύριακο ο  υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Ιωαννίων,Σταύρος Καλογιάννης. Ειδικότερα, το Σάββατο επισκέφθηκε το Μονοδένδρι, τη Βίτσα, το Κουκούλι και τους Ασπραγγέλους, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους και Τοπικούς Προέδρους. Κοινό συμπέρασμα όλων ήταν η μειωμένη τουριστική κίνηση στο Ζαγόρι, ιδίως μετά τα capital controls που επέβαλε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, στην έναρξη ουσιαστικά της τουριστικής περιόδου. Η έλλειψη ρευστότητας προκάλεσε «πάγωμα» των κρατήσεων και την μετάθεση ή ακύρωση των καλοκαιρινών διακοπών, με αρνητικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία.

Την Κυριακή, , ο Σταύρος Καλογιάννης επισκέφθηκε την Μπάφρα, τη Νεοκαισάρεια και το Κουκλέσι. Είχε την ευκαιρία να συζητήσει αναλυτικά με κατοίκους το πώς φθάσαμε στη σημερινή κατάσταση από τους πειραματισμούς της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και να ακούσει τις ανησυχίες των συμπολιτών μας από την πολιτική αβεβαιότητα που δημιουργούν οι συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, για το πώς μπορεί η χώρα να ξαναβρεί θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και να βγει από τα αδιέξοδα που έχει περιέλθει.

Ο Σταύρος Καλογιάννης αναφέρθηκε και στα ψηφοδέλτια των κομμάτων, στο μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει στη Νέα Δημοκρατία από πλευράς υποψηφιοτήτων, δείγμα της συσπείρωσης που έχει η παράταξη και της ανοδικής της πορείας, σε αντίθεση με τη δυστοκία που παρουσιάζεται σε άλλα κόμματα.

Δείτε Επίσης

Δ.Ρώτας (ΠΟΜΕΝΣ)-Διαμαρτυρία για την εμπλοκή στρατιωτικού προσωπικού στην κατασκευή Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων – Μεταναστών στη Λέσβο

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Την έντονη διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών για την “εμπλοκή Στρατιωτικού Προσωπικού ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of