Σάββατο , 6 Ιουλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΗΝ Π.Υ. ΚΟΝΙΤΣΑΣ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΗΝ Π.Υ. ΚΟΝΙΤΣΑΣ

Σε ανακοίνωση της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου αναφέρονται τα εξής:

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Την Πέμπτη 28 του Μάρτη και ώρα 08:00, η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών Ηπείρου θα επισκεφτεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κόνιτσας, ολοκληρώνοντας τις περιοδείες στις υπηρεσίες του Νομού Ιωαννίνων.

Η περιοδεία γίνεται για ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία μας, η πυρασφάλεια και εμείς ως εργαζόμενοι και που αναμένεται να πολλαπλασιαστούν εν όψει και της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Καλούμε τους συναδέλφους μόνιμους και πενταετείς να συμμετέχουν στον διάλογο, να εκφράσουν τις απόψεις τους για να οργανώσουμε καλύτερα τον αγώνα μας και να αντισταθούμε στα νέα μέτρα που ετοιμάζει εναντίον μας και η σημερινή κυβέρνηση. Να συνεχίσουμε πιο δυναμικά τις κινητοποιήσεις στην περιφέρειά μας, να διεκδικήσουμε τα αιτήματά μας για να δώσουμε λύση στα προβλήματα που μας απασχολούν και για να αναβαθμίσουμε την υπηρεσία μας, την πυρασφάλεια και την Πολιτική Προστασία της χώρας.

Να συμμετέχουμε μαζικά στη Γενική Συνέλευση του σωματείου μας που θα γίνει την Κυριακή 31 του Μάρτη και ώρα 11:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου ESSENCE ( έναντι του Αεροδρομίου Ιωαννίνων ). Οι αποφάσεις που θα παρθούν στη Συνέλευση να είναι υπέρ των δικαιωμάτων των πυροσβεστών, να ενισχύουν τον αγώνα μας για να καλυφθούν τα κενά και οι ελλείψεις στην περιφέρειά μας και σε όλη τη χώρα, για να μπορούμε πραγματικά να προστατεύουμε τη ζωή και την περιουσία του λαού, τις υποδομές και το φυσικό περιβάλλον.  

Να καταγγείλουμε και να καταδικάσουμε τις ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις σε βάρος προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή μας και σε όλη τη χώρα. Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες που κρατούνται εγκλωβισμένοι στη χώρα μας, εξαιτίας των αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Απαιτούμε την προστασία τους από το κράτος, ενάντια στη δράση των εγκληματικών ομάδων και των δυνάμεων που καλλιεργούν την ξενοφοβία, το μίσος και τον ρατσισμό.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ”

 

Δείτε Επίσης

Τριήμερο δράσεων Αστρονομίας στα Ιωάννινα 11-13 Απριλίου 2024

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών και Δραστηριότητες για το ευρύ κοινό Ηράκλειο Κρήτης, 1η Απριλίου 2024. Το Ινστιτούτο ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x