Πέμπτη , 16 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Πλήθος κόσμου στην θεατρική παράσταση «Κόκκινη Μνήμη»

Πλήθος κόσμου στην θεατρική παράσταση «Κόκκινη Μνήμη»

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, η θεατρική παράσταση «Κόκκινη Μνήμη» της Πολύνας Γκιωνάκη, που οργάνωσε το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Πρέβεζας και χρηματοδότησε το ΚΕΘΙ.

Η ερμηνεία της Πολύνας Γκιωνάκη ήταν καθηλωτική, ένας μονόλογος που συνεπήρε του θεατές και μετέφερε βαθιά μηνύματα κατά της βίας των γυναικών. Ένα αυτοβιογραφικό έργο, γραμμένο από την ίδια, επίκαιρο, που μας αφορά όλους, γιατί η βία είναι έγκλημα. Η ηρωίδα θύμα όλων των μορφών ενδοοικογενειακής βίας, τολμά να εξωτερικεύσει όλα όσα γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες και σπάει την σιωπή.Επίσης στην παράσταση συμμετέχει με την φωνή της η μεγάλη ποιήτρια Κική Δημουλά, αφού ακούγεται ηχογραφημένη απαγγελία της ποίησή της.  Συγκλονιστική η ερμηνεία και το κείμενο  της Πολύνας Γκιωνάκη, πλαισιωμένα από την εξαιρετική σκηνοθεσία του Γιάννη Βαμβακά.

Τα Κέντρο Συμβουλευτικής καλεί όλες τις γυναίκες που βιώνουν οποιαδήποτε μορφή βίας να σπάσουν την σιωπή και να μιλήσουν.

 

Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δ. Πρέβεζας

Ιωνίας 6, 48100, Πρέβεζα

2682024444

 

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of