Κυριακή , 28 Νοεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Πορτοκάλια στους μαθητές και τους ωφελούμενους του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας  του Δήμου Ζίτσας

Πορτοκάλια στους μαθητές και τους ωφελούμενους του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας  του Δήμου Ζίτσας

DSC00451Από:Γιώργος Γκόντζος–Με τη διανομή πορτοκαλιών στους μαθητές των σχολείων και τους ωφελούμενους, συνεχίζεται στο Δήμο Ζίτσας η εφαρμογή του  Προγράμματος  «Επισιτιστικής  και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)».

Η άρτια υποδομή που διαθέτει ο Δήμος Ζίτσας για το κοινωνικό παντοπωλείο και η οργάνωση των υπηρεσιών από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αλκιβιάδη Βότσικα με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη εφαρμογή του προγράμματος έχουν ως αποτέλεσμα οι ωφελούμενοι να παίρνουν τα προϊόντα που δικαιούνται άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία.

«Μέχρι σήμερα μέσω του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α. έχουμε διανείμει περισσότερους από 25 τόνους φρούτων (Ροδάκινα, μήλα, ακτινίδια, μανταρίνια),  περίπου 20 τόνους ρυζιού, νωπά κοτόπουλα,» αναφέρει ο κ. Βότσικας κάνοντας τον μέχρι τώρα απολογισμό του προγράμματος και καταλήγει, «προσπαθούμε ως Δήμος να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται ώστε να βοηθάμε όσο μπορούμε τους συνανθρώπους μας που περνάνε δύσκολα και μας έχουν ανάγκη και θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε».

 

Δείτε Επίσης

Το Ζαγόρι υποψήφιο Πολιτιστικό Τοπίο της UNESCO

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Ζαγορίου διοργανώνουν Εκδήλωση Ενημέρωσης ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments