Κυριακή , 21 Ιούλιος 2019
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Πραγματοποίηση σειράς εκδηλώσεων στην πόλη των Ιωαννίνων αλλά και σε τοπικές κοινότητες της περιφέρειάς της με θέμα: «Πολιτισμός για όλους»

Πραγματοποίηση σειράς εκδηλώσεων στην πόλη των Ιωαννίνων αλλά και σε τοπικές κοινότητες της περιφέρειάς της με θέμα: «Πολιτισμός για όλους»

–Από:Χάρης Δάφλος– Συνεχίζεται η πραγματοποίηση σειράς εκδηλώσεων στην πόλη των Ιωαννίνων αλλά και σε τοπικές κοινότητες της περιφέρειάς της με θέμα: «Πολιτισμός για όλους».

 Ο Νίκος Παπαδιώτης και η Χαρά Καλπακίδου ερμηνεύουν αξέχαστες επιτυχίες, πάντα με τη συνοδεία του Ανδρέα Κάσσου, στο πιάνο, του Νίκου Μητσόπουλου, στο μπουζούκι, και του Σωτήρη Κατσούρα, στο βιολί. Οι αγαπημένοι μουσικοί θα σας θυμίσουν «Της ζωής μας τα τραγούδια», γνωστά ελληνικά λαϊκά τραγούδια. Οι εμφανίσεις  που προγραμματίζονται να γίνουν είναι: Δευτέρα 20 Αυγούστου στη Μάζια, Πέμπτη 23 Αυγούστου στην Ανατολή, και Παρασκευή 24 Αυγούστου στον Κατσικά.

Τον Δημήτρη Υφαντή θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε σε ξεχωριστές εμφανίσεις επί της μουσικής σκηνής: στην Κρανούλα την Τετάρτη 22 Αυγούστου, στα Μάρμαρα, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και στην Περίβλεπτο την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου. Ο Δημήτρης Υφαντής πάντα με κέφι και χαρά θα ομορφύνει τα βράδια σας τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα και πνευστά, ενώ μαζί του θα βρίσκονται ο Πάνος Βούλγαρης, στα πλήκτρα, η Γεωργία Βακάλη, στα κρουστά καθώς και ο Δημήτρης Σταύρου, στο μπουζούκι και το λαούτο.

Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο.  

 

Δείτε Επίσης

Συναντήθηκαν Θ. Μπέγκας και Μ. Ελισάφ

Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ιωαννίνων, Μωυσή Ελισάφ, είχε χθες ο νυν Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of