Παρασκευή , 17 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 συνάντηση με τον Δήμαρχο Πωγωνίου Κώστα Καψάλη στην έδρα του Δήμου στο Καλπάκι, με κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ιωαννίνων.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 συνάντηση με τον Δήμαρχο Πωγωνίου Κώστα Καψάλη στην έδρα του Δήμου στο Καλπάκι, με κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ιωαννίνων.

17230170_10158344565690273_720678215_o  Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον ακριτικό Δήμο Πωγωνίου, όπως η ασφάλεια της περιοχής, μέσω στρατιωτικών φυλακίων, αλλά και διατήρησης των αστυνομικών σταθμών, που ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων και που η προηγούμενη κυβέρνηση είχε δρομολογήσει το κλείσιμό τους.

Επί τη ευκαιρία αναφέρθηκε η επικείμενη συνάντηση των Δημάρχων των μεθοριακών Δήμων των Π.Ε.  Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Καστοριάς, όπου θα συμμετάσχει εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην Αθήνα και θα συζητηθούν θέματα ασφάλειας των κατοίκων των παραπάνω παραμεθόριων περιοχών.

Επίσης έγινε αναφορά στη διάθεση των μηχανημάτων της ΜΟΜΚΑ που παρέχει το ΥΠΕΘΑ σε έργα και παρεμβάσεις ειδικού χαρακτήρα, που μπορεί να χρειαστεί επικουρικά ο Δήμος Πωγωνίου, καθώς και στη συνδρομή στρατιωτικών γιατρών για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων των απομακρισμένων χωριών.

Τέλος έγινε εκτενής συζήτηση για τους δασικούς χάρτες και για την κατάθεση σχετικής τροπολογίας που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of