Τετάρτη , 28 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Προς εκμίσθωση τα καταστήματα στα Ψαροπλιά στην Άρτα

Προς εκμίσθωση τα καταστήματα στα Ψαροπλιά στην Άρτα

psaropliaphoto

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα εκμίσθωσης των καταστημάτων στα Ψαροπλιά, καθώς στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αρταίων στις 16-11-2015, ψηφίστηκε  η  σύνταξη όρων και καθορίστηκαν οι όροι και το κατώτατο όριο μισθώματος.

Από;Γιώργος Γκόντζος

Στη συνέχεια και αφού η περίληψη της απόφασης Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου δημοσιευθεί στον τοπικό Tύπο, θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία σε ημερομηνία που θα αναφέρεται στην αναλυτική διακήρυξη της δημοπρασίας.

Η εν λόγω διακήρυξη θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του δήμου Αρταίων (www.arta.gr – παράγραφο διακηρύξεις), από την οποία θα αντλούν πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι.

Σύμφωνα λοιπόν με τους όρους δημοπρασίας για την εκμίσθωση των καταστημάτων, μεταξύ άλλων προβλέπεται:

  • Για τα καταστήματα με τη ονομασία Κ1 & Κ2, η δραστηριότητα του  θα είναι «Επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος —(Ψαροταβέρνα)» και θα προσφέρει αποκλειστικά θαλασσινά είδη (πχ όπως Αμβρακικού κόλπου).
  • Για το κατάστημα με την ονομασία Κ3, η δραστηριότητα του θα είναι «Επιχείρηση αναψυχής και προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών (Παραδοσιακό καφενείο)».
  • Για το κατάστημα με την ονομασία Κ4, η δραστηριότητα του θα είναι «Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων (ψιλικατζίδικο)».
  • Για το κατάστημα με την ονομασία Κ8-Κ9, η δραστηριότητα του καταστήματος θα είναι «Επιχείρηση αναψυχής και προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών» και «Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων (Παραδοσιακό καφενείο , παραδοσιακά γλυκά και τοπικά προϊόντα». Ο χώρος του καταστήματος με την ονομασία Κ9 θα φέρει ράφια, προθήκες, ψυγεία με τοπικά προϊόντα.

 Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι δέκα (10) και τα καταστήματα αυτά θα υποχρεούνται να διαθέτουν και να λειτουργούν αποχυμωτή με τοπικά Αρτινά προϊόντα

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Μπιζανομάχων από το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων την Πρωτομαγιά

Κατάθεση στεφάνων θα πραγματοποιήσουν το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και τα Σωματεία του το Σάββατο 1 ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of