Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Προσφορά φωτογραφιών του αρχιτέκτονα – φωτογράφου Ιωάννη Μπενέκου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών

Προσφορά φωτογραφιών του αρχιτέκτονα – φωτογράφου Ιωάννη Μπενέκου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών υποδέχτηκε στο γραφείο του τον αρχιτέκτονα- φωτογράφο Ιωάννη Μπενέκο για μια δημιουργική συνεργασία και συζήτηση. Ο Ιωάννης Μπενέκος προσέφερε δύο σημαντικά έργα  στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών.

Οι δύο φωτογραφίες του στολίζουν το φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου προς τέρψιν των θεατών των εκδηλώσεων μας αλλά και των θαμώνων του φουαγιέ.

Και οι δύο φωτογραφίες είχαν παρουσιαστεί στην έκθεση “Στους δρόμους του κόσμου – Streets of the world”, η οποία είχε πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου από 16 Ιανουαρίου έως 8 Φεβρουαρίου 2017, και κατά τη διάρκειά της πάνω από 1500 άτομα είχαν την ευκαιρία να την επισκεφθούν.

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, κ. Κωνσταντίνος Γκόγκος, και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά τον Ιωάννη Μπενέκο για την ευγενική προσφορά των έργων του που αποδεικνύει το άκρατο ενδιαφέρον του για τις δράσεις του Πνευματικού Κέντρου, την ανιδιοτέλεια του και την αγάπη του για την πόλη και την πολιτιστική μας παραγωγή και του εύχονται να είναι πάντα δημιουργικός.

Δείτε Επίσης

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη προς τους πολίτες για τον κορωνοϊό

Ώρα ευθύνης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού H πανδημία του κορωνοϊού εξελίσσεται με ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of