Κυριακή , 30 Ιουνίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Πρωτιές στον Σχινιά για τα νεαρά «κουπιά» του Ν.Ο.Ι.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πρωτιές στον Σχινιά για τα νεαρά «κουπιά» του Ν.Ο.Ι.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν οι νεαροί κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου και στον δεύτερο και τελευταίο για φέτος Αγώνα Αξιολόγησης που διεξήγαγε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στον Σχινιά, προκειμένου να επιλέξει αθλητές για τις εθνικές της ομάδες. Αυτό παρά το γεγονός ότι αρκετά παιδιά ήταν άρρωστα και κάποια εξ αυτών δεν μπόρεσαν τελικά να αγωνιστούν.

Πιο αναλυτικά, οι Αποστόλης ΝτότηςΠαντελής Σωτηρακόπουλος κατέκτησαν μία πρώτη και μία δεύτερη θέση στη Δίκωπο των Εφήβων. Ο Θανάσης Παλαιοπάνος μαζί με τον Χρ. Στέριακα του Ομίλου Μαυροχωρίου κατέκτησαν μία δεύτερη και μία τρίτη θέση επίσης στη Δίκωπο Εφήβων, ενώ ο Άγγελος Μπερής πέτυχε μία πέμπτη και μία πρώτη θέση στο Σκιφ Εφήβων. Ο Ανδριανός Οικονόμου πήρε δύο δεύτερες θέσεις στο Σκιφ Παίδων και η Αριάδνη Μήτση μία πέμπτη θέση στο Σκιφ Κορασίδων. Ο Κων/νος Παπαδιώτης ήταν τέταρτος στον μικρό τελικό του Σκιφ Εφήβων και οι Μιχάλης ΦαϊτάςΑλέξανδρος Μαμακής πήραν την τέταρτη θέση στη Δίκωπο των Παίδων.

Μάντζιος – Ντούσκος στη ρεγκάτα του Πινετιλούκο

Δύο Πρωταθλητές του Ν.Ο.Ι. θα εκπροσωπήσουν φέτος τη Γιαννιώτικη Κωπηλασία στη διεθνή ρεγκάτα «Paolo D’ Aloja» του Πιεντιλούκο Ιταλίας που θα διεξαχθεί το τριήμερο 1 με 3 Απριλίου και αποτελεί το πρώτο εκτός συνόρων αγωνιστικό τεστ της χρονιάς για τα ελληνικά «κουπιά». Πρόκειται για τον περσινό χάλκινο παγκόσμιο Πρωταθλητή Εφήβων του Ρίο Κωστή Μάντζιο και για τον Στέφανο Ντούσκο που έχει τρέξει και τα προηγούμενα δύο χρόνια στο Πιεντιλούκο. Από την ελληνική αποστολή απουσιάζουν λόγω ασθένειας οι Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x