Κυριακή , 4 Ιουνίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Πρόγραμμα ενημέρωσης και πρόληψης του καρδιαγγειακού κινδύνου στα Δημοτικά Ιατρεία Αλληλεγγύης «Νίκος Σκοπούλης»

Πρόγραμμα ενημέρωσης και πρόληψης του καρδιαγγειακού κινδύνου στα Δημοτικά Ιατρεία Αλληλεγγύης «Νίκος Σκοπούλης»

artiriaki-piesi-piesi-piesometro-giatrosΑπό:Γιώργος Γκόντζος

Τα Δημοτικά Ιατρεία Αλληλεγγύης «Νίκος Σκοπούλης» στα πλαίσια των δράσεων πρόληψης συμμετέχουν στο Πρόγραμμα ενημέρωσης και πρόληψης του καρδιαγγειακού κινδύνου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων.

Σκοπός του προγράμματος είναι η πρόληψη των Καρδιαγγειακών νοσημάτων σε γυναίκες και άντρες πάνω από 40 ετών που είναι υγιείς.

Για το λόγο αυτό καλούνται  οι  δημότες και οι  κάτοικοι του Δήμου Ιωαννιτών να προσέρχονται, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα 9.00-14.00, στα ιατρεία που βρίσκονται στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11 (εντός Κ.Ε.Π.Α.Β.Ι)  έχοντας μαζί τους και τις τελευταίες εξετάσεις  χοληστερίνης που έκαναν.

Θα γίνεται μέτρηση αρτηριακής πίεσης  και εξατομικευμένος προσδιορισμός του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακής νόσου.

Στους συμμετέχοντες θα δίνονται εκτυπωμένα τα αποτελέσματα και οδηγίες για τη μείωση του ποσοστού κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακής νόσου.

Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας (ΕΛΙΚΑΡ).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2651-3-04760

 

Δείτε Επίσης

Β.Γαρδίκος( ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ)- Οι παράγοντες που δημιουργούν αισιοδοξία για μια έδρα στο Νομό Ιωαννίνων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])===  “Η αισιοδοξία  για  μια έδρα στο νομό Ιωαννίνων,προκύπτει από την καθημερινή συζήτηση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments