Παρασκευή , 18 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Πρώτο Βορειοελλαδίτικο Κλινικό Φροντιστήριο Ογκολογίας στην Αρίστη

Πρώτο Βορειοελλαδίτικο Κλινικό Φροντιστήριο Ογκολογίας στην Αρίστη

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη διοργάνωση του  που θα πραγματοποιηθεί στις 22 – 23 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Aristi, στην Αρίστη, Ζαγόρι. Η εν λόγω εκπαιδευτική συνάντηση τελεί υπό την οργάνωση της Επιστημονικής Εταιρείας Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο Δυτικής Μακεδονίας και είναι σε συνδιοργάνωση του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Καθώς η καταπολέμηση του καρκίνου εξαρτάται από πολλές παραμέτρους, στόχος μας είναι η ενημέρωση για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην ογκολογία. Η ιδιαίτερα σημαντική συμμετοχή όλων των επαγγελματιών υγείας που ασχολούνται με τον καρκίνο, ιατρών και νοσηλευτών, είναι καταλυτική για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Η ανταλλαγή απόψεων προσφέρει στους μεν νέους συναδέλφους εφόδια για το μέλλον, στους δε έμπειρους προοπτικές για νέες διαγνωστικές και θεραπευτικές προσεγγίσεις.

Στόχος της επιστημονικής αυτής συνάντησης είναι η καθιέρωση του θεσμού αυτού και η ετήσια επανάληψή του αφού είμαστε πεπεισμένοι ότι οι εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα θα συνεχίσουν να είναι ταχύτατες και σημαντικές, τροφοδοτώντας την επιστημονική κοινότητα με θέματα συζήτησης και ανταλλαγής εμπειριών. Τόσο η εξαγωγή ουσιαστικών συμπερασμάτων όσο και η επικοινωνία της αποκτηθείσας γνώσης αποτελούν καταλυτικούς παράγοντες στην εξέλιξη της επιστημονικής γνώσης.

Ελπίζουμε πως το κλινικό αυτό φροντιστήριο θα αποτελέσει τροφή για σκέψη και προβληματισμό, με γόνιμο διάλογο, ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.

Δείτε Επίσης

Ν.Τσιριγώτη(Λαϊκή Συσπείρωση Μυτιλήνης):Η κυβέρνηση επιδιώκει να εφαρμόσει την συνθήκη ΕΕ-Τουρκίας .Δεν θέλουμε το νησί μας να είναι φυλακή ανθρώπων. Η αστική τάξη της Τουρκίας εργαλειοποιεί το φαινόμενο των προσφυγικών ροών

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—   «Η κυβέρνηση επιδιώκει να εφαρμόσει την συνθήκη ΕΕ-Τουρκίας  και να αφήσει αυτούς τους   ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of