Σάββατο , 18 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Ρ.Μωχάμετ -Γιατρός από την Συρία που διαμένει στην Ελλάδα ,μιλά την “Μέρα της Γυναίκας” για τη χώρα της ,τον πόλεμο ,τις προσφυγικές ροές και τις προσδοκίες της.

Ρ.Μωχάμετ -Γιατρός από την Συρία που διαμένει στην Ελλάδα ,μιλά την “Μέρα της Γυναίκας” για τη χώρα της ,τον πόλεμο ,τις προσφυγικές ροές και τις προσδοκίες της.

mediadefaultimageshalepi_syria_1Από :Γιώργος  Γκόντζος–Την “Μέρα της Γυναίκας” η Ρασίν Μωχάμετ ,Σύρια γιατρός από το Χαλέπι, που ζει στην Ελλάδα ,παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή  “ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος),στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.Μίλησε για την κατάσταση στην χώρα της πριν τις πολεμικές συγκρούσεις (“Είμασταν όλοι μαζί και είμασταν περήφανοι γι΄αυτό…ξέραμε ότι είμασταν διαφορετικοί αλλά είμασταν αγαπημένοι”),για τις προσφυγικές ροές από την Συρία (“έρχονται εδώ αναγκαστικά”),για τον ρόλο του ISIS που είναι μια από τις αιτίες που εγκαταλείπουν οι συμπατριώτες της την πατρίδα τους, για τις επεμβάσεις ξένων δυνάμεων στη χώρα της,για το “κουρδικό κίνημα”,ενώ ζήτησε να υπάρχει κινητοποίηση “για να σταματήσει ο πόλεμος” και να ενισχυθεί οικονομικά η Συρία ώστε να υπάρχουν προϋποθέσεις για “να γυρίσουν πίσω οι πρόσφυγες ,να αρχίσουν μια νέα ζωή”. Ακούστε την συνέντευξη..

Δείτε Επίσης

Ι.Κολοβού-.Οι εποχές γεννάνε μεγάλους ανθρώπους ,αλλά και οι μεγάλοι άνθρωποι καθορίζουν τις εποχές

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Είναι κάποιος μεγάλος.Αληθινά μεγάλος.Ακολουθώ αυτό που λέει ,να αγγίξει την αλήθεια και ακολουθώ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of