Τετάρτη , 25 Νοεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ελλάδα / Σάββας Αναστασιάδης (ΝΔ): «Οι ανιστόρητες, προκλητικές και επικίνδυνες θέσεις του Υπουργού Παιδείας προσφέρουν υπηρεσίες στην Τουρκία και εκφράζουν τις απόψεις των Κεμαλιστών…».

Σάββας Αναστασιάδης (ΝΔ): «Οι ανιστόρητες, προκλητικές και επικίνδυνες θέσεις του Υπουργού Παιδείας προσφέρουν υπηρεσίες στην Τουρκία και εκφράζουν τις απόψεις των Κεμαλιστών…».

anastasiadis«Ζητάμε την αποπομπή του κ. Φίλη από την Κυβέρνηση. Ο υπουργός δεν δικαιούται να εκφράζει προσωπικές απόψεις παρά μόνον στους φίλους του. Σήμερα οι τουρκικές εφημερίδες και ΜΜΕ πανηγυρίζουν , έχοντας έναν τέτοιον υποστηρικτή μέσα στην Κυβέρνηση. Εμείς θέλουμε να αποτρέψουμε άλλες γενοκτονίες.. το ζήτημα αυτό είναι ένα μείζον εθνικό θέμα. ..». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σάββας Αναστασιάδης Βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης της ΝΔ μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (στα σημεία των καιρών). Ο κ. Αναστασιάδης ήταν εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία, συνέταξε το κείμενο των 45 Βουλευτών και συνέλλεξε τις υπογραφές μεταξύ των οποίων και των Ηπειρωτών Βουλευτών κκ Κωνσταντίνου Τασούλα, Γιώργου Στύλιου και Βασίλη Γιογιάκα.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Κατάθεση ερώτησης της Μερόπης Τζούφη προς την Υπουργό Παιδείας για τους «2.000 μαθητές που παραμένουν αποκλεισμένοι από την τηλεκπαίδευση στα Ιωάννινα»

Την άμεση κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε τεχνολογικό εξοπλισμό (tablets, laptops) στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης ζητά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of