Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Ελλάδα / Χρήστος Τοπαλίδης (Πρόεδρος Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος) : «Δεν ξέρω για ποιο σκοπό και προς όφελος ποιού γίνεται αυτός ο …ύπουλος τρόπος αναφοράς της γενοκτονίας των Ποντίων από τον κ. Φίλη. Αντίστοιχη επιχειρηματολογία με του Υπουργού για το θέμα της γενοκτονίας συναντούμε δυστυχώς μόνο στους Γκρίζους Λύκους…».

Χρήστος Τοπαλίδης (Πρόεδρος Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος) : «Δεν ξέρω για ποιο σκοπό και προς όφελος ποιού γίνεται αυτός ο …ύπουλος τρόπος αναφοράς της γενοκτονίας των Ποντίων από τον κ. Φίλη. Αντίστοιχη επιχειρηματολογία με του Υπουργού για το θέμα της γενοκτονίας συναντούμε δυστυχώς μόνο στους Γκρίζους Λύκους…».

maxresdefaultΚάλεσμα για συμμετοχή στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος (4μ.μ) απηύθυνε ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος Χρήστος Τοπαλίδης μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (στα σημεία των καιρών) καθώς φουντώνει η οργή του Ποντιακού Ελληνισμού κατά του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη και τις προκλητικές δηλώσεις του για την γενοκτονία των Ποντίων, οι οποίες μπορούν να συγκριθούν μόνο με τις θέσεις των «Γκρίζων Λύκων» όπως αναφέρουν, ενώ βλέπουν στο πρόσωπο του Νίκου Φίλη «έναν νέο Κεμάλ».Ο Χρήστος Τοπαλίδης, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Επιφυλασσόμαστε για τις περαιτέρω ενέργειές μας, οι οποίες, προφανώς, δε θα μείνουν σε επίπεδο επιστολών. Θα προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις κι εξετάζουμε το ενδεχόμενο να κινηθούμε και νομικά σε βάρος του κ. Φίλη. Υπερασπιζόμαστε τη διεθνή νομιμότητα και τις πανανθρώπινες αξίες. …».
Ακούστε τη συνέντευξη…

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments