Πέμπτη , 7 Ιουλίου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / Σάκης Βλέτσας: “Γιατί χώρισαν οι δρόμοι μας με τον Σπ. Ριζόπουλο”

Σάκης Βλέτσας: “Γιατί χώρισαν οι δρόμοι μας με τον Σπ. Ριζόπουλο”

“Αγωνίστηκα χρόνια στην αυτοδιοίκηση ως Δήμαρχος, Νομαρχιακός και Δημοτικός Σύμβουλος έχοντας σαν βασικές μου αρχές το σεβασμό σε όλους, το ήθος, τη συνέπεια, τη σεμνότητα και τη δημιουργικότητα. Αυτή η διαχρονική στάση και πορεία μου εκτιμήθηκε από τους πολίτες και στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 εκλέχτηκα πρώτος σύμβουλος βοηθώντας την προσπάθειά του Σπύρου Ριζόπουλου με τους “Ορίζοντες Ηπείρου”.

Βαδίσαμε στις εκλογές ακολουθώντας με μεγάλες προσδοκίες τη στρατηγική που χάραξε ο ίδιος ως επικοινωνιολόγος. Πιστεύαμε και το λέγαμε δημόσια ότι θα υπάρξει Β΄ Κυριακή, νομίζαμε πως θα είμαστε η 2η παράταξη με πάνω από 20% και τελικά πήραμε μόλις 10% και ήρθαμε τρίτοι και απογοητευμένοι, ενώ ο κ. Καχριμάνης “καθάρισε” με 57% από την Α΄ Κυριακή.

Χάσαμε. Έτσι απλά. Και αντί, κοιτώντας το αποτέλεσμα να κάνουμε την αυτοκριτική μας για την ήττα ώστε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, ο Σπύρος Ριζόπουλος το αποφεύγει συστηματικά. Συνεχίζοντας να είναι μόνιμα στην Αθήνα έβαλε για τις εκλογές του 2023 δημόσια και με ηττοπάθεια τον πήχη στο 10%. Με την έναρξη της θητείας μας διαφωνεί ακόμη και με τις ενημερωτικές ερωτήσεις που προβλέπει ο κανονισμός προς την Περιφέρεια.

Παράλληλα μετά τις εκλογές βγάζει έντονο εκνευρισμό και αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του που ήταν εντελώς άγνωστα, τα οποία είναι παντελώς αντίθετα με τις αρχές μου, καθιστώντας αδύνατη τη συμπόρευση μαζί του και την παραμονή μου στους “Ορίζοντες Ηπείρου”.

Του εύχομαι καλή πορεία, να φτάσει μέχρι το 2023 και να περάσει πάνω από τον πήχη που έβαλε.”

Δείτε Επίσης

Αύξηση του ιικού φορτίου κατά 79% δείχνουν τα λύματα των Ιωαννίνων

Την εβδομάδα 27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2022, παρατηρήθηκαν αυξητικές τάσεις, σε σχέση με την εβδομάδα 20 ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments