Πέμπτη , 16 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Σειρά συναντήσεων της Υφυπουργού Παιδείας Μ. Τζούφη με θεσμικούς φορείς των Ιωαννίνων

Σειρά συναντήσεων της Υφυπουργού Παιδείας Μ. Τζούφη με θεσμικούς φορείς των Ιωαννίνων

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Η Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Μερόπη Τζούφη,και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στα Ιωάννινα, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με θεσμικούς φορείς της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, συναντήθηκε με γονείς και εργαζόμενους του δημόσιου Ειδικού Νηπιαγωγείου, που στεγάζεται στην ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, με εκπροσώπους του Κέντρου Διαφοροδιάγνωσης & Υποστήριξης (ΚΕΔΔΥ) Ιωαννίνων, καθώς και με το Σύλλογο Μαιών Ιωαννίνων.

Επιπρόσθετα, η Υφυπουργός είχε διεξοδικές συζητήσεις με την Πρόεδρο του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς, κ. Μαρία Ράπτη και τον Υπεύθυνο του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων, κ. Γρηγόρη Μιχάλη

Οι συναντήσεις έγιναν σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και είχαν ως στόχο την αλληλοενημέρωση και την ανάληψη πρωτοβουλιών που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of