Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Σοφία Βούλτεψη (ΝΔ): « Άμα δεν ξέρεις πολιτική ιστορία δεν μπορείς να κάνεις πολιτική. Ακούω πως η ΝΔ δεν ηττήθηκε στο Κοινοβούλιο, αλλά στην κοινωνία. Τι θα πει αυτό;»

Σοφία Βούλτεψη (ΝΔ): « Άμα δεν ξέρεις πολιτική ιστορία δεν μπορείς να κάνεις πολιτική. Ακούω πως η ΝΔ δεν ηττήθηκε στο Κοινοβούλιο, αλλά στην κοινωνία. Τι θα πει αυτό;»

voultepsiΗ Σοφία Βούλτεψη Βουλευτής Β΄ Αθήνας της ΝΔ μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) υποστήριξε πως ο Αλέξης Τσίπρας με προσωπική του ευθύνη προκάλεσε τις εκλογές του…. μαγιό και της σαγιονάρας, που έφεραν το 3ο μνημόνιο και τώρα δυστυχώς θα υποστούμε όλοι τις συνέπειες, ενώ τόνισε με νόημα την σημασία του να γνωρίζει κάποιος Πολιτική ιστορία. Αναφορικά με τα εσωκομματικά της παράταξης υποστήριξε πως σκοπός όλων στη ΝΔ πρέπει να είναι να κρατηθεί ενωμένη και συσπειρωμένη γιατί μόνον αυτή μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της χώρας. Εξήρε την προσφορά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στις τελευταίες εκλογές και απέρριψε την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα , ο οποίος δεν έχει κοινοβουλευτική θέση…
Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Σε αποχή από τις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια καλεί η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων αναφέρει:          «Συναδέλφισσες, συνάδελφοι. Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ-Ι, ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of