Δευτέρα , 28 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Στέφανος Ξεκαλάκης (ΠΑΣΟΚ) : «Εξεπλάγην βλέποντας πως ο κ. Τσίπρας δεν θεωρεί στην παρούσα φάση απαραίτητη τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό του ΠτΔ για το προσφυγικό. Η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται μέσα από εσωτερική επικοινωνιακή κατανάλωση…»
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Στέφανος Ξεκαλάκης (ΠΑΣΟΚ) : «Εξεπλάγην βλέποντας πως ο κ. Τσίπρας δεν θεωρεί στην παρούσα φάση απαραίτητη τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό του ΠτΔ για το προσφυγικό. Η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται μέσα από εσωτερική επικοινωνιακή κατανάλωση…»

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) ο  Στέφανος Ξεκαλάκης Γενικός Γραμματέας της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Συμπαράσταση  υποστήριξε πως όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να ωριμάσουν και πως ο χρόνος τελειώνει  αφού η Κυβέρνηση φέρεται να μην επιθυμεί στην παρούσα φάση  μια ενιαία συνετή στάση και θέση στην εξωτερική πολιτική. Ακόμη προανήγγειλε το προσυνέδριο  στην περιφέρεια Ηπείρου του ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατικής Συμπαράταξης  την ερχόμενη Δευτέρα 29 του μηνός στα Λιθαρίτσια στις 7.00μ.μ. όπου θα δοθεί όπως τόνισε ο Γ.Γ  η απάντηση στον αριστερό λαϊκισμό του κ. Τσίπρα και στην αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για τα κοινωνικά φροντιστήρια μαθητών οικονομικά αδύναμων οικογενειών Ν. Ιωαννίνων

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά, η Περιφέρεια Ηπείρου, με τη συμμετοχή της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of