Δευτέρα , 26 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Στέφανος Ξεκαλάκης (ΠΑΣΟΚ) : «Εξεπλάγην βλέποντας πως ο κ. Τσίπρας δεν θεωρεί στην παρούσα φάση απαραίτητη τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό του ΠτΔ για το προσφυγικό. Η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται μέσα από εσωτερική επικοινωνιακή κατανάλωση…»
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Στέφανος Ξεκαλάκης (ΠΑΣΟΚ) : «Εξεπλάγην βλέποντας πως ο κ. Τσίπρας δεν θεωρεί στην παρούσα φάση απαραίτητη τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό του ΠτΔ για το προσφυγικό. Η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται μέσα από εσωτερική επικοινωνιακή κατανάλωση…»

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) ο  Στέφανος Ξεκαλάκης Γενικός Γραμματέας της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Συμπαράσταση  υποστήριξε πως όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να ωριμάσουν και πως ο χρόνος τελειώνει  αφού η Κυβέρνηση φέρεται να μην επιθυμεί στην παρούσα φάση  μια ενιαία συνετή στάση και θέση στην εξωτερική πολιτική. Ακόμη προανήγγειλε το προσυνέδριο  στην περιφέρεια Ηπείρου του ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατικής Συμπαράταξης  την ερχόμενη Δευτέρα 29 του μηνός στα Λιθαρίτσια στις 7.00μ.μ. όπου θα δοθεί όπως τόνισε ο Γ.Γ  η απάντηση στον αριστερό λαϊκισμό του κ. Τσίπρα και στην αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Λ.Ράτσικα-(Γενικός Παθολόγος, Οικογενειακός ιατρός)-Οι άνθρωποι που δουλεύουν σε κάποιους φορείς, να αισθάνονται την ευθύνη την οποία έχουν

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Ιατρικές,κοινωνικές  και δεοντολογικές  καταστάσεις  που αφορούν  το  θέμα  του εμβολιασμού , ανέδειξε η ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of