Παρασκευή , 21 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Στέφανος Ξεκαλάκης (ΠΑΣΟΚ) : «Εξεπλάγην βλέποντας πως ο κ. Τσίπρας δεν θεωρεί στην παρούσα φάση απαραίτητη τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό του ΠτΔ για το προσφυγικό. Η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται μέσα από εσωτερική επικοινωνιακή κατανάλωση…»
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Στέφανος Ξεκαλάκης (ΠΑΣΟΚ) : «Εξεπλάγην βλέποντας πως ο κ. Τσίπρας δεν θεωρεί στην παρούσα φάση απαραίτητη τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό του ΠτΔ για το προσφυγικό. Η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται μέσα από εσωτερική επικοινωνιακή κατανάλωση…»

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) ο  Στέφανος Ξεκαλάκης Γενικός Γραμματέας της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Συμπαράσταση  υποστήριξε πως όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να ωριμάσουν και πως ο χρόνος τελειώνει  αφού η Κυβέρνηση φέρεται να μην επιθυμεί στην παρούσα φάση  μια ενιαία συνετή στάση και θέση στην εξωτερική πολιτική. Ακόμη προανήγγειλε το προσυνέδριο  στην περιφέρεια Ηπείρου του ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατικής Συμπαράταξης  την ερχόμενη Δευτέρα 29 του μηνός στα Λιθαρίτσια στις 7.00μ.μ. όπου θα δοθεί όπως τόνισε ο Γ.Γ  η απάντηση στον αριστερό λαϊκισμό του κ. Τσίπρα και στην αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Ζ.Μακρή-Αποδείχθηκε ότι ήταν μια σωστή επιλογή .Θερμά συγχαρητήρια   στην εκπαιδευτική κοινότητα , στους γονείς, στους μαθητές και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Αποτίμηση  των πρωτοβουλιών  της κυβέρνησης για θέματα που αφορούν την λειτουργία  των ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments