Παρασκευή , 30 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Σταύρος Καλογιάννης: Η διακυβέρνηση της χώρας απαιτεί σοβαρότητα και αξιοπιστία

Σταύρος Καλογιάννης: Η διακυβέρνηση της χώρας απαιτεί σοβαρότητα και αξιοπιστία

Μονοδένδρι 13.02.2017Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η τοπική οργάνωση Ζαγορίου της Νέας Δημοκρατίας στο Μονοδένδρι, παρουσία του Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γ. Κασαπίδη, παραβρέθηκε χθες ο Σταύρος Καλογιάννης πρώην υφυπουργός και βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους από διάφορα διαμερίσματα του Ζαγορίου, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. “Κοινή διαπίστωση είναι ότι η συνεχιζόμενη πολιτική αβεβαιότητα επιδεινώνει καθημερινά την οικονομία”, τονίζεται σε ανακοίνωση του Γραφείου του Σ.Καλογιάννη

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Σταύρος Καλογιάννης, αφού καλωσόρισε τον κ. Κασαπίδη στο χωριό των ευεργετών αδελφών Ριζάρη, ανέφερε: «Κάθε μέρα που περνάει η κατάσταση στην οικονομία δυσκολεύει. Η αβεβαιότητα λόγω μη ολοκλήρωσης της αξιολόγησης μεγαλώνει, ενώ ο λαϊκισμός κυριαρχεί. Η κεντρική Διοίκηση δείχνει σημάδια παράλυσης. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι οι νέες ασφαλιστικές εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, τις οποίες το αρμόδιο Υπουργείο αδυνατεί να υπολογίσει. Ταυτόχρονα πολλαπλασιάζονται τα φαινόμενα πολιτικής ανεπάρκειας και ανευθυνότητας των Κυβερνώντων.

Η Νέα Δημοκρατία έχει ανηφορικό δρόμο μπροστά της, καθώς θα κληθεί και πάλι να αποκαταστήσει την Εθνική Οικονομία. Ορθώς ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης θέτει σε πρώτη προτεραιότητα τη μείωση των φόρων, οι οποίοι σήμερα είναι δυσβάστακτοι, κυρίως για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Μόνο με σοβαρότητα και αξιοπιστία μπορεί να κερδηθεί το χαμένο έδαφος».

Δείτε Επίσης

Χ.Τσιλιώτης(Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου –Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων)- Η Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου κατήγαγαν πραγματικά μία μεγάλη νίκη.Ανεπίτρεπτο το φαινόμενο των «αυτόκλητων «δικαστών» του πεζοδρομίου»

Από Γιώργος Γκόντζος (ggontzos@yahoo.gr)—  Νομικές  διαστάσεις, Συνταγματικές προσεγγίσεις και κοινωνικά φαινόμενα , με αφορμή την ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of