Τρίτη , 16 Οκτώβριος 2018
Επικαιρότητα
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Στεφάνια για τους νικητές του  1ου Γύρου Λίμνης από τα χέρια των παιδιών!

Στεφάνια για τους νικητές του  1ου Γύρου Λίμνης από τα χέρια των παιδιών!

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΝΙΚΗΤΩΝ (2)Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Ογδόντα δάφνινα στεφάνια, που θα στέψουν τους νικητές του 11ου Γύρου Λίμνης, δημιούργησαν παιδιά, από 6 έως 12 ετών, που βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας, στο Ίτς Καλέ.

Η δράση διοργανώθηκε από το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς, σε συνεργασία με τον Α.Ο Ποσειδών, και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία, όχι μόνο να δημιουργήσουν, αλλά και να απολαύσουν μια σειρά δραστηριοτήτων και παιχνιδιών στον ειδικό «στίβο» που είχε στηθεί, ενώ ενημερώθηκαν από τους προπονητές του Α.Ο. Ποσειδώνα για τη σημασία του αθλητισμού.

Όπως υπογράμμισε η διευθύντρια του Μουσείου Αργυροτεχνίας και πρόεδρος του Ποσειδώνα Αγνή Δρίμτζια, για πρώτη φορά, οι νικητές του Γύρου Λίμνης, εκτός από ένα συλλεκτικό μετάλλιο που φιλοτέχνησε ο εικαστικός Χρήστος Σκαλκώτος, θα παραλάβουν ένα στεφάνι ελιάς με ένα μετάλλιο φτιαγμένο από παιδικά χέρια.

Με την δράση αυτή ολοκληρώθηκε το μέρος των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Λίμνης, που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά και σήμερα, η διοργάνωση τιμά του εθελοντές της, σε μια γιορτή που πραγματοποιείται στο ΠΚΔΙ. «Μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του Γύρου Λίμνης οφείλεται σε αυτούς, που με χαρά βρίσκονται παντού και εξυπηρετούν τους αθλητές σε ότι χρειαστούν κατά τη διάρκεια του αγώνα», σημείωσε η κ. Δρίμτζια και ευχαρίστησε τα τοπικά ΜΜΕ που προβάλλουν όλες αυτές τις δράσεις.

Υπενθυμίζεται ότι για τους αθλητές και εθελοντές που φέρουν το ειδικό βραχιολάκι της διοργάνωσης, η είσοδος στο Μουσείο Αργυροτεχνίας είναι δωρεάν από τις 15 έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Δείτε Επίσης

Δ.Χαμπίμπης-Θα στηρίξω τον Δ.Δημητρίου ,αν θα είμαι υποψήφιος ,εξαρτάται…..

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Την πρόθεσή του να στηρίξει τον Δήμητρη Δημητρίου στην υποψηφιότητά του  για την Περιφέρεια ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of