Πέμπτη , 2 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας επιδόθηκαν τα ψηφίσματα για την κατάργηση του Α.Τ. Θεσπρωτικού

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας επιδόθηκαν τα ψηφίσματα για την κατάργηση του Α.Τ. Θεσπρωτικού

UESPRVTIKO

Από :Γιώργος Γκόντζος

Αντιπροσωπεία του Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ.Ν. Καλαντζή επέδωσε στην Α.Δ. Πρέβεζας το ψήφισμα που ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο, διαμαρτυρόμενο για την κατάργηση του Α.Τ. Θεσπρωτικού. Ανάλογο ψήφισμα επέδωσαν και οι πρόεδροι των Τ.Κ. και οι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Αντιπροσωπεία του Δήμου Ζηρού με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Νικόλαο Καλαντζή, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί την Αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας, όπου και επέδωσε το ψήφισμα διαμαρτυρίας που ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζηρού, διαμαρτυρόμενο για τον σχεδιασμό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με τον οποίο προβλέπεται η κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Θεσπρωτικού.

Ο Δήμαρχος Ζηρού μετέφερε στον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας κ. Ευάγγελο Βόγλη, την  έντονη ανησυχία των κατοίκων της Δ.Ε. Θεσπρωτικού για την περίπτωση παύσης ή και αποδυνάμωσης του συγκεκριμένου Αστυνομικού Τμήματος. Ανάλογο ψήφισμα διαμαρτυρίας με τις υπογραφές εκπροσώπων 31 συλλόγων, φορέων και επιχειρήσεων της περιοχής αλλά και των προέδρων όλων των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Θεσπρωτικού με την επισήμανση ότι απηχούν τη θέληση του συνόλου των κατοίκων της περιοχής, παρέδωσαν ο αντιδήμαρχος κ. Ρεμπής Ζήκος και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Θεσπρωτικού κ. Δημήτριος Μήτσιος.

Από την πλευρά του ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, δεσμεύτηκε ότι  θα μεταβιβάσει τα δύο ψηφίσματα διαμαρτυρίας στη Γενική Διεύθυνση Ηπείρου και θα ενημερώσει σχετικά για το κοινό αίτημα του Δήμου Ζηρού και των κατοίκων της Δ.Ε. Θεσπρωτικού, που είναι η συνέχιση της λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Θεσπρωτικού. Στην αντιπροσωπεία του Δήμου Ζηρού που επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας ήταν και ο επικεφαλής της παράταξης «Εποχή Δημιουργίας -Ριζοσπαστική Συνεργασία» δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Γιάννος.

 

Δείτε Επίσης

Στοχευμένοι έλεγχοι σε φορτηγά στην Ιονία οδό

Αστυνομικοί του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, πραγματοποιούν συστηματικούς και στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments