Τρίτη , 6 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Στην παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» ο Βαγγέλης Καραμπίνας

Στην παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» ο Βαγγέλης Καραμπίνας

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Νέα Εποχή” αναφέρονται τα εξής:

“Την συμμετοχή του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Καραμπίνα στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Η παράταξη αποδεικνύει και πάλι τον ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό της χαρακτήρα και την απόφασή της να υπηρετήσει αποκλειστικά και μόνο τον Δήμο και τους δημότες.

Πορεύεται στις εκλογές του Μαΐου αντλώντας δύναμη από τους πολίτες και όχι από τους κομματικούς ή άλλους μηχανισμούς και είναι παρούσα για να υπηρετήσει μόνο τους πολίτες.

Στην δήλωσή του ο κ. Ελισάφ ανέφερε: «Λίγες μέρες μετά την μεγάλη μας συγκέντρωση, μια συγκέντρωση που μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία, θέλουμε να καλωσορίσουμε στην παράταξή μας, ένα ακόμη άξιο και ικανό στέλεχος.

Έναν άνθρωπο για τον οποίο δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις.

Είναι ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Καραμπίνας. Ένας συνεπής και ακούραστος εργάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Διακρίνεται για τον δυναμισμό του, τον αυθορμητισμό, την εντιμότητα και την ηθική.

Βρίσκεται μαζί μας στον αγώνα για τη νέα εποχή στα Γιάννενα. Με πίστη και όραμα. Με όρεξη για δουλειά. Με τις ίδιες αξίες που τον διακρίνουν όλα αυτά τα χρόνια που είναι δίπλα στους πολίτες.

Η συμμετοχή του μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη. Δύναμη που την χρειαζόμαστε ώστε να φτάσουμε σε μία ανατροπή καθεστωτικών αντιλήψεων και πρακτικών.

Δείχνουμε στην πράξη ότι σε μία μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη μπορούν να χωρέσουν άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές ή κομματικές αφετηρίες. Μπορούν να συστρατευθούν κάτω από τα κοινά μας πιστεύω για τον Δήμο, για τα Γιάννενα που μας ταιριάζουν.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ο Βαγγέλης Καραμπίνας από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Μωυσή Ελισάφ για την πρόσκληση να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

«Γνωριζόμαστε από παλιότερες εποχές. Κοινή διαπίστωση και παραδοχή είναι ότι πρόκειται για μία πολυσχιδή προσωπικότητα. Όλοι αναγνωρίζουν το επιστημονικό του έργο, την πορεία και την δράση του στο Πνευματικό Κέντρο, όπου άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του. Με γνώσεις,  σχεδιασμό, νέες ιδέες, εργατικότητα, οργάνωση, όραμα και με τον δυναμισμό που διαθέτει, είμαι σίγουρος για την επίτευξη των υψηλών του στόχων.

Θέλω να διαβεβαιώσω ότι μέχρι σήμερα, πάντα υπηρέτησα την Τοπική Αυτοδιοίκηση με ανιδιοτέλεια και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των συνδημοτών μου. Έτσι θα συνεχίσω. Δεν πρόκειται ποτέ και με οποιοδήποτε κόστος να υποχωρήσω από τις βασικές μου αξίες και θέσεις, όπως έκανα στα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Καραμπίνας.

Σημείωσε ότι η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν συνεπής και με τις προτάσεις του συνέβαλε ώστε ο τόπος να πάει μπροστά.

«Ευχαριστώ τον συνοδοιπόρο μου και μελλοντικό δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ και είμαι σίγουρος για την πρωτιά της παράταξης. Είναι σίγουρος για την μελλοντική ανοδική πορεία του Δήμου. Όλοι μαζί ανυποχώρητα μπροστά», κατέληξε.”

Δείτε Επίσης

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments