Σάββατο , 15 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Στη “ΣΧΕΔΙΑ” ο Δήμαρχος Ιωαννίνων

Στη “ΣΧΕΔΙΑ” ο Δήμαρχος Ιωαννίνων

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα” αναφέρονται τα εξής:

“Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Ιωαννίνων «Σχεδία» επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, μαζί με  υποψήφιους Συμβούλους της παράταξης του

Στη Σχεδία τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Στέφανος Τζιμογιάννης, ο οποίος τους ενημέρωσε για τις δράσεις που αναλαμβάνει αυτή την περίοδο η συγκεκριμένη δομή

Ο κ. Τζιμογιαννης τόνισε πως από το 1994 το Κέντρο λειτουργεί με την υποστήριξη και του Δήμου ενώ πρόσθεσε ότι αυτή τη δημοτική θητεία η συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, κυρίως μέσω του ΟΚΠΑΠΑ, “ήταν εξαιρετική και πολυεπίπεδη”, όπως σημείωσε.

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της πρόληψης και τον σπουδαίο ρόλο που έχει παίξει στον τομέα αυτό η «Σχεδία».

«Ο Δήμος Ιωαννιτών στηρίζει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια τη δράση της ‘Σχεδίας’ την ίδια ώρα που στηρίζει συνολικότερα τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες με τις δικές του δομές. Ήμασταν από την αρχή και παραμένουμε υπέρμαχοι της δικτύωσης τέτοιων δομών για την κοινωνική προστασία και τις ανάγκες αυξήθηκαν τον καιρό της κρίσης», τόνισε ο κ. Μπέγκας.

Το Δήμαρχο Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιο, στην επίσκεψη του στη “Σχεδία” συνόδευαν ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ, Φίλιππος Τσουμάνης και η αντιπρόεδρος  Εύη Σίμου-Σκαπινάκη, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι αμφότεροι, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πόπη Στεφανίδη , καθώς και οι υποψήφιοι στην Τοπική Κοινότητα Ιωαννίνων, Αρετή Τασούλα-Γκούρα , πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας και Τάσος Κουτσογιάννης. ”

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments