Σάββατο , 18 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Στολίστηκε το «ασημένιο» χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Δημαρχείο

Στολίστηκε το «ασημένιο» χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Δημαρχείο

Την απόφαση που έλαβε το «δημοτικό συμβούλιο» που συνεδρίασε υπό την προεδρία παιδιών – μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστρίτσας, για τον στολισμό του Δημαρχείου με ένα «ασημένιο» χριστουγεννιάτικο Δέντρο, έκανε πράξη ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί, και ως έχει την υποχρέωση να κάνει ο Δήμαρχος, εφάρμοσε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου παρουσία των «δημοτικών συμβούλων» μελών του πολιτιστικού Συλλόγου Καστρίτσας και του προέδρου του, Νίκου Πανταζή.

Το «ασημένιο» χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθετήθηκε στην είσοδο του Δημαρχείου, για να θυμίζει σε όλους, δημότες και επισκέπτες, ότι τα Γιάννενα είναι η πόλη των ασημουργών.

Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος, η κατασκευή ενός «ασημένιου» δέντρου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν ήταν δυνατή, για το λόγο αυτό στολίστηκε ένα απλό χριστουγεννιάτικο δέντρο με ασημένιες, όμως, μπάλες ώστε να συμβολίζουν αυτές το ασήμι, τους ασημουργούς και την παράδοση των Ιωαννίνων.

Δείτε Επίσης

Ι.Κολοβού-.Οι εποχές γεννάνε μεγάλους ανθρώπους ,αλλά και οι μεγάλοι άνθρωποι καθορίζουν τις εποχές

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Είναι κάποιος μεγάλος.Αληθινά μεγάλος.Ακολουθώ αυτό που λέει ,να αγγίξει την αλήθεια και ακολουθώ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of