Σάββατο , 16 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Στον Δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, μέλη του Κέντρου Πρόληψης Ιωαννίνων Κατά των Εξαρτήσεων «ΣΧΕΔΙΑ» και του Συνδέσμου Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας Κύπρου.

Στον Δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, μέλη του Κέντρου Πρόληψης Ιωαννίνων Κατά των Εξαρτήσεων «ΣΧΕΔΙΑ» και του Συνδέσμου Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας Κύπρου.

συνάντηση ΣΧΕΔΙΑΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Με το Δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί τα μέλη του Κέντρου Πρόληψης Ιωαννίνων Κατά των Εξαρτήσεων «ΣΧΕΔΙΑ» και του Συνδέσμου Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας Κύπρου.

Η επίσκεψη στο Δήμαρχο και η ανταλλαγή απόψεων για ένα κοινωνικό θέμα, όπως είναι η δράση κατά των κάθε μορφής εξαρτήσεων (ναρκωτικά, αλκοόλ, διαδίκτυο κ.λ.π.), έγινε στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας  που υπογράφουν τα δύο Κέντρα Πρόληψης.

Πρόκειται για δύο εθελοντικούς φορείς με σημαντική δράση, για τα δύο αρχαιότερα Κέντρα Πρόληψης σε Ελλάδα και Κύπρο που εγκαινιάζουν πλέον μια στενή συνεργασία, στοχεύοντας – όπως εξήγησε στο Δήμαρχο ο πρόεδρος του Δ.Σ. της «ΣΧΕΔΙΑ», Στέφανος Τζιμογιάννης – «στην ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων στον κοινό αγώνα κατά των εξαρτήσεων».

Ο κ. Μπέγκας από την πλευρά του τόνισε πως «αποτελεί σημαντικό παράγοντα σε αυτή την προσπάθεια κατά των εξαρτήσεων η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας» και πρόσθεσε ότι ο Δήμος Ιωαννιτών θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τέτοιων πρωτοβουλιών.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Ιωαννιτών ήταν τη δεκαετία του ‘90 από τα ιδρυτικά μέλη του τότε Σταθμού Καταπολέμησης Ναρκωτικών που μετεξελίχθηκε σε Κέντρο Πρόληψης Κατά των Εξαρτήσεων «ΣΧΕΔΙΑ».

 

Δείτε Επίσης

Ενημέρωση για πανδημία, απορρίμματα και σχολεία του Δημάρχου Μ. Ελισάφ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η πορεία της πανδημίας στην περιοχή των Ιωαννίνων, οι εξελίξεις στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of