Σάββατο , 16 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Στο Δήμαρχο Ζίτσας μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας

Στο Δήμαρχο Ζίτσας μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας

Με παιδικές φωνές γέμισε το πρωί της Πέμπτης (28/03/2019) το Δημαρχείο Ζίτσας στην Ελεούσα με αφορμή την επίσκεψη μαθητών της Ε΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας.

Τους 25 μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους, Βασίλη Παύλου και Παρασκευή Ζωγάκη, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος και είχε μαζί τους μια ευχάριστη ενημερωτική συζήτηση.

Τα ζητήματα που έθεσαν οι μικροί μαθητές στο Δήμαρχο αφορούν τη διοικητική οργάνωση του Δήμου, τους τομείς αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών του, τη λειτουργία και το ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και θέματα αθλητικών υποδομών, διαχείρισης των αδέσποτων κ.α.

Ο Δήμαρχος απάντησε με αμεσότητα και τρόπο κατανοητό στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς των μαθητών και τους προέτρεψε  να μάθουν να ενεργούν ως υπεύθυνοι πολίτες διεκδικώντας τα δικαιώματά τους και εφαρμόζοντας ταυτόχρονα τις υποχρεώσεις τους.

Οι μαθητές που πραγματοποίησαν την επίσκεψη στο πλαίσιο του μαθήματος Αγωγής του Πολίτη, ξεναγήθηκαν στις υπηρεσίες, Διοικητικές-Οικονομικές-Τεχνικές του Δήμου και στα γραφεία των Αντιδημάρχων και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ενημερώθηκαν για τα αντικείμενα που χειρίζονται.

 

 

Δείτε Επίσης

Ενημέρωση για πανδημία, απορρίμματα και σχολεία του Δημάρχου Μ. Ελισάφ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η πορεία της πανδημίας στην περιοχή των Ιωαννίνων, οι εξελίξεις στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of