Πέμπτη , 17 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Στο Επιμελητήριο ο Γ.Καραγιάννης
?????????????

Στο Επιμελητήριο ο Γ.Καραγιάννης

?????????????

Τα capital controls, το φορολογικό, οι 100 δόσεις, το ζήτημα της ρευστότητας και η κατάσταση στην αγορά των Ιωαννίνων ήταν μερικά από τα θέματα που συζήτησαν  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Καραγιάννης με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννη Μήτση.

Κοινή διαπίστωση είναι ότι ο κόσμος της αγοράς, η επιχειρηματικότητα και γενικότερα ο ιδιωτικός τομέας της οικονομίας ήταν από τα μεγαλύτερα θύματα της κρίσης, ιδιαίτερα στην Ήπειρο που βιώνει εδώ και πολλά χρόνια την υπανάπτυξη, ως τελευταία περιφέρεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως δήλωσε ο Κ.Καραγιάννης ”η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές θα έχει στις άμεσες προτεραιότητές της τη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και τη λύση στο σημερινό αδιέξοδο.

Το εθνικό και περιφερειακό πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες της νέας δανειακής σύμβασης θα δώσει δυναμική στην ελληνική περιφέρεια και θα την καταστήσει μοχλό ανάπτυξης.”

Δείτε Επίσης

Ευχές από Μ. Ελισάφ για τους υποψηφίους των πανελλαδικών

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ εύχεται σε όλους ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of