Τετάρτη , 1 Απριλίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Στο Επιμελητήριο ο Γ.Καραγιάννης
?????????????

Στο Επιμελητήριο ο Γ.Καραγιάννης

?????????????

Τα capital controls, το φορολογικό, οι 100 δόσεις, το ζήτημα της ρευστότητας και η κατάσταση στην αγορά των Ιωαννίνων ήταν μερικά από τα θέματα που συζήτησαν  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Καραγιάννης με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννη Μήτση.

Κοινή διαπίστωση είναι ότι ο κόσμος της αγοράς, η επιχειρηματικότητα και γενικότερα ο ιδιωτικός τομέας της οικονομίας ήταν από τα μεγαλύτερα θύματα της κρίσης, ιδιαίτερα στην Ήπειρο που βιώνει εδώ και πολλά χρόνια την υπανάπτυξη, ως τελευταία περιφέρεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως δήλωσε ο Κ.Καραγιάννης ”η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές θα έχει στις άμεσες προτεραιότητές της τη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και τη λύση στο σημερινό αδιέξοδο.

Το εθνικό και περιφερειακό πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες της νέας δανειακής σύμβασης θα δώσει δυναμική στην ελληνική περιφέρεια και θα την καταστήσει μοχλό ανάπτυξης.”

Δείτε Επίσης

Χ.Γκόκας (Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Άρτας)- Όλοι να στηρίξουμε αυτό το δημόσιο σύστημα υγείας ούτως ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της συγκυρίας.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr) —“Το ΕΣΥ είναι το πρώτο μεγάλο έργο του ΠΑΣΟΚ στην περίοδο του 1982 ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of