Κυριακή , 24 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Στο παλιό Χατζηκώστα και στο Σχολείο ΣΑΠ

Στο παλιό Χατζηκώστα και στο Σχολείο ΣΑΠ

Για τις ενέργειες που δρομολογούνται σχετικά με την μεταφορά του σχολείου ΣΑΠ που σήμερα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Παρά τις συζητήσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν δεν υπήρχε απόφαση για μεταφορά του συγκεκριμένου σχολείου σε άλλο χώρο.

Ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι εξετάστηκε η λύση της συστέγασης με το ΚΔΑΠ για παιδιά με ειδικές ανάγκες αλλά κρίθηκε ότι δεν είναι λειτουργική ενώ η πρόταση για μεταφορά στο σχολείο της Κοινότητας Περιβλέπτου απορρίφθηκε από τους γονείς αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα.

«Η μεταστέγαση του σχολείου αυτού στο παλιό Χατζηκώστα αποτελεί μονόδρομο. Στην κατεύθυνση αυτή αύριο θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας η οποία θα λάβει την σχετική απόφαση και στη συνέχεια θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο» τόνισε στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος.

Η κατεδάφιση των παλιών κτιρίων έχει ολοκληρωθεί και όπως σημείωσε ο δήμαρχος σε συνεργασία με την διοίκηση του Νοσοκομείου Χατζηκώστα θα γίνει η μεταφορά των δικτύων ηλεκτροδότησης ώστε να συνεχιστούν οι εργασίες.

Με την ολοκλήρωση αυτών θα δρομολογηθεί η τοποθέτηση των προκατασκευασμένων κτιρίων και θα ξεκινήσει η διαδικασία ώστε αυτά να γίνουν λειτουργικά.

 

Δείτε Επίσης

Μ.Κεφάλα-Το Πανεπιστήμιο πρέπει να είναι άσυλο ιδεών και όχι ανομίας –Οι παρεμβάσεις της για τον θεσμό του «ανταμώματος των Σαρακατσαναίων» και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στο τελωνείο της Κακαβιάς.

Από: Γιώργος  Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— «Νομίζω  ότι είναι  αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφράσει μια διαφορετική   άποψη ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of