Σάββατο , 18 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Στο πλευρό της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου

Στο πλευρό της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου

images

 

«Είμαστε στο πλευρό της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου», τόνισε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, στο χαιρετισμό που απηύθυνε στην έναρξη της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών της,  που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα.

Ο Δήμαρχος σημείωσε ότι σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, όλοι οι Ηπειρώτες καλούνται να στηρίξουν την προσπάθεια της Τράπεζας να ενισχύσει την κεφαλαιακή της επάρκεια στην κρίσιμη διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης.

«Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου από τη δημιουργία της ήταν – και θα πρέπει να παραμείνει – μια Τράπεζα λαϊκής βάσης.  Στηρίχθηκε από τους Ηπειρώτες και στήριξε όλα αυτά τα χρόνια την τοπική οικονομία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τόπου μας. Σε αυτόν τον κομβικό για την πορεία της στόχο,  είμαστε όλοι στο πλευρό της για να διαφυλάξουμε τον χαρακτήρα της Συνεταιριστικής Τράπεζας», κατέληξε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων.

 

Δείτε Επίσης

Ι.Κολοβού-.Οι εποχές γεννάνε μεγάλους ανθρώπους ,αλλά και οι μεγάλοι άνθρωποι καθορίζουν τις εποχές

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Είναι κάποιος μεγάλος.Αληθινά μεγάλος.Ακολουθώ αυτό που λέει ,να αγγίξει την αλήθεια και ακολουθώ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of