Παρασκευή , 14 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Στο Πωγώνι ο Σ.Καλογιάννης

Στο Πωγώνι ο Σ.Καλογιάννης

kalogiannhs

 

 

Διαμερίσματα του Πωγωνίου επισκέφθηκε χθες ο  υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Ιωαννίνων, Σταύρος Καλογιάννης και ειδικότερα το Μαζαράκι, το Ριάχοβο, τους Κουκλιούς, τον Παρακάλαμο και τα επιμεθόρια Κτίσματα και Χαραυγή.

Συναντήθηκε με κατοίκους και αιρετούς του Δήμου Πωγωνίου καθώς και εργαζόμενους στις δομές πρόνοιας, οι οποίοι τον ενημέρωσαν ότι παραμένουν απλήρωτοι επί επτά μήνες. «Η καθυστέρηση των πληρωμών είναι αποκλειστική ευθύνη των αρμόδιων Υπουργείων αλλά παρόλα αυτά οι εργαζόμενοι προσφέρουν καθημερινά σπουδαίο έργο», δήλωσε ο Σταύρος Καλογιάννης.

Το θέμα της ασφάλειας των συνόρων έθεσαν στον Σταύρο Καλογιάννη οι κάτοικοι των ακριτικών χωριών, υπενθυμίζοντας τις -χωρίς κανένα αντίκρισμα- υποσχέσεις περί αναβάθμισης της φύλαξης, που είχαν δώσει κατά τη διάρκεια των πρόσφατων επισκέψεών τους στην περιοχή, ο Υπουργός και ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Οι κτηνοτρόφοι του Πωγωνίου ζήτησαν από τον Σταύρο Καλογιάννη να επανεξεταστεί το θέμα του υψηλού ΦΠΑ στην εμπορία ζώων, που πλήττει τους παραγωγούς και απειλεί τη βιωσιμότητα της Ελληνικής κτηνοτροφίας.

Δείτε Επίσης

Εθελοντική αιμοδοσία από τον ΕΕΣ Ιωαννίνων το Σάββατο 15/5 στα Παλιά Σφαγεία

Το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μαζί με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of