Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Συμμετοχή του Δήμου Αρταίων στην έκθεση GRECKA PANORΑMA στην Πολωνία

Συμμετοχή του Δήμου Αρταίων στην έκθεση GRECKA PANORΑMA στην Πολωνία

ekthesi-barsobia-1Από:Γιώργος Γκόντζος–Στην τουριστική έκθεση «GRECKA PANORΑMA» που πραγματοποιήθηκε στην Βαρσοβία της Πολωνίας συμμετείχε ο Δήμος Αρταίων.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης έκθεσης παρουσιάστηκε, μεταξύ άλλων, τα τουριστικά αξιοθέατα της Άρτας, καθώς και τοπικά προϊόντα της περιοχής μας. Στην έκθεση συμμετείχαν  συνολικά 120 εκθέτες από όλη την Ελλάδα και έγιναν περισσότερες από 600 συναντήσεις Β2Β. Ο Δήμος Αρταίων φιλοξενήθηκε στο Περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου και εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Κώστα Χαρακλιά και τον υπάλληλο της Διεύθυνσης Τουρισμού Θανάση Αρκουμάνη.

Στόχος του Δήμου είναι κατ’ αρχήν η γνωριμία και στη συνέχεια αξιοποίηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο νέων και αναδυόμενων τουριστικών αγορών, όπως είναι αυτή της Πολωνίας, για αυτό και η συμμετοχή στην Έκθεση εντασσόταν στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών για την προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.

 

Δείτε Επίσης

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Συνάντηση με το Δ.Σ της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Πρέβεζας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of