Πέμπτη , 24 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ WORLD TRAVEL MARKET- 2015 ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ  

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ WORLD TRAVEL MARKET- 2015 ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ  

5EE

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης της  στρατηγικής εξωστρέφειας του Δήμου για τον Τουρισμό και του διασυνοριακού προγράμματος Ελλάδας – Ιταλίας ‘Cult Routes’ (στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Ιωαννιτών ως εταίρος) , αποστολή με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Νίκο Γκόλα, συμμετείχε στη Παγκόσμια Έκθεση της Τουριστικής Αγοράς WTM-2015 του Λονδίνου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τη Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΟΤ Βρετανίας, καθώς και με ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού, σχετικά με τη προβολή και προώθηση του ‘προορισμού Ιωάννινα’ στο εξωτερικό. Επιπρόσθετα και στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος Ελλάδα – Ιταλίας ‘Cult Routes’ έγινε προβολή και παρουσίαση τουριστικών πολιτιστικών διαδρομών της περιοχής των Ιωαννίνων, αλλά και προώθηση ενημερωτικού πληροφοριακού υλικού. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από προγραμματισμένα ενημερωτικά ραντεβού, με εκπροσώπους και φορείς του τουρισμού άλλων χωρών που επίσης παρευρίσκονταν στην Έκθεση (Βρετανίας, Κύπρου, Κίνας, Σκανδιναβικών Χωρών , κ.α.)

 

 

Δείτε Επίσης

Οι παρεμβάσεις του Θωμά Μπέγκα στο δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων

Το τελευταίο αντίο στον Φίλιππο Τσουμάνη και από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου απηύθυνε ο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of