Τρίτη , 18 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ελλάδα / Συνάντηση αντιπροσωπείας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με μέλη της πρωτοβουλίας “GreeceSolidarityCampaign”

Συνάντηση αντιπροσωπείας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με μέλη της πρωτοβουλίας “GreeceSolidarityCampaign”

2Από:Γιώργος Γκόντζος–Την Δευτέρα 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (Κ. Δουζίνας, Φ. Βάκη, Γ. Πάλλης, Γ. Δημαράς και Μ. Τζούφη) και αντιπροσωπείας Βρετανών βουλευτών (D. Lammy – Εργατικό Κόμμα), στελέχη του κόμματος των Πρασίνων και συνδικαλιστών, αλληλέγγυων και μελών της Πρωτοβουλίας “GreeceSolidarityCampaign”.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσκεψης της βρετανικής συλλογικότητας στη χώρα μας (6-8 Μαρτίου), με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και τη διατύπωση συγκεκριμένων δράσεων στήριξης, υπό το πρίσμα της οικονομικής, ανθρωπιστικής και προσφυγικής κρίσης.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την μεριά τους, ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία για τις πρόσφατες δράσεις και το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης,  συμπεριλαμβανομένου του Νόμου για την αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης και του «Παράλληλου Προγράμματος» που υπερψηφίστηκε πρόσφατα, ενώ εκτενής αναφορά έγινε για την κατάσταση των προσφύγων και των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας έθεσαν ζητήματα σχετικά με την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, το «κλείσιμο» της αξιολόγησης και τη διευθέτηση του χρέους, ενώ τόνισαν πως πρέπει να υπάρξει καλύτερη επικοινωνία και συντονισμός, ώστε να ενισχυθούν και να οργανωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι δράσεις αλληλεγγύης, που τόσο έχει ανάγκη η πατρίδα μας.

Δείτε Επίσης

Ο Γιαννιώτης φοιτητής του ΕΜΠ Γιάννης Τζαχρήστας μιλά για την νέα του διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—-Ο Ιωάννης Τζαχρήστας, δευτεροετής φοιτητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of