Σάββατο , 22 Ιανουαρίου 2022
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους εργαζομένων του τομέα καθαριότητας

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους εργαζομένων του τομέα καθαριότητας

aporrimatoforaΑπό:Γιώργος Γκόντζος– Συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στον τομέα της Καθαριότητας, είχε σήμερα το πρωί  ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, μετά την ένταση που προκλήθηκε το τελευταίο διάστημα.

Ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφο ο Δήμαρχος, είπε πως:

«Απεργία μπορεί να κάνει για διάφορους λόγους ένας κλάδος εργαζομένων. Όμως το ζήτημα που προέκυψε στον τομέα της καθαριότητας είναι εσωτερικό ζήτημα του Δήμου Ιωαννιτών και αφορά τις σχέσεις της πολιτικής ηγεσίας και μιας υπηρεσίας.

Στη συνάντηση που είχα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων διευκρινίστηκαν όλα τα ζητήματα και το θέμα είναι λήξαν. Θεωρήθηκε και από τις δύο πλευρές ότι υπήρξε ένα στιγμιαίο γεγονός. Το ότι μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις, ειδικά στο συγκεκριμένο κλάδο που είναι ένας ευαίσθητος και δύσκολος κλάδος, ποτέ δεν φταίει το ένα μέρος».

Ο Δήμαρχος υποστήριξε πως η Δημοτική Αρχή δεν θέλει να έρχεται σε αντιπαράθεση με τους εργαζόμενους, σεβόμενη τις συνθήκες ειδικά της συγκεκριμένης δουλειάς της αποκομμιδής απορριμμάτων.

«Επενδύουμε στον δημόσιο χαρακτήρα του κλάδου της καθαριότητας και δημιουργούμε μια υπεραξία με τις επενδύσεις που κάνουμε σε αυτόν τον κλάδο ενισχύοντας τον.  Βοηθάμε έτσι και τους εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας και προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες.

Αυτή είναι η ουσία της κουβέντας. Ότι άλλο θεωρείται λήξαν. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και  δεν θα πρέπει να βιαζόμαστε να κάνουμε δηλώσεις εν θερμώ», κατέληξε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων.

Δείτε Επίσης

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ: Επιμορφωτικά σεμινάρια στο προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας και του ΟΚΠΑΠΑ

Ο Δήμος Ιωαννιτών στο πλαίσιο των  πολιτικών επιχειρησιακής ενίσχυσης τόσο των Κοινωνικών Δομών και των ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments