Παρασκευή , 25 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ελλάδα / Συνάντηση Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ελλάδος στο Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Συνάντηση Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ελλάδος στο Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

images

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ελλάδος με εκπρόσωπο της πολιτικής ηγεσίας και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΑΠΕΝ) κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους Φορείς Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν για τις κατευθύνσεις του νέου Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ), τα χρονοδιαγράμματα εκπόνησης των Περιφερειακών Σχεδίων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) καθώς επίσης και για την βέλτιστη εκπόνηση των τοπικών σχεδίων διαχείρισης (προδιαγραφές και λύσεις).

Στη συγκεκριμένη συνάντηση έλαβε μέρος ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Ιωαννίνων κ. Σπύρος Κωνσταντόπουλος ως αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου εκφράζοντας προβληματισμούς και προτάσεις για την ορθολογικότερη διαχείριση των στερεών αποβλήτων της περιοχής μας.

 

 

Δείτε Επίσης

Οι παρεμβάσεις του Θωμά Μπέγκα στο δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων

Το τελευταίο αντίο στον Φίλιππο Τσουμάνη και από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου απηύθυνε ο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of