Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση με φορείς και Συλλόγους για τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Αρταίων

Συνάντηση με φορείς και Συλλόγους για τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Αρταίων

SYSKEPSH KARNABALI 1Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Συνάντηση εργασίας για τον καλύτερο συντονισμό εν όψει των καρναβαλικών εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων.

Στη συνάντηση παρέστησαν εκ μέρος του Δήμου Αρταίων, ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Χαρακλιάς και Άννα Κουτρούμπα και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Λιόντος, ενώ το «παρών» έδωσαν οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, Λεωνίδας Γκόρος και Γιάννης Γεωργογιάννης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας Δημήτρης Χουλιάρας, καθώς και εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου, όπως και μέλη της  Άτυπης Επιτροπής Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας.

Οι φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλο το Δήμο Αρταίων. Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης (πεζόδρομος οδού Σκουφά) το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας και την επόμενη ημέρα, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η μαθητική καρναβαλική παρέλαση, στο ίδιο σημείο. Μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης, στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί το «Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού».

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στις δεύτερες απόκριες (το διήμερο 25 και 26 Φεβρουαρίου) από τους κατά τόπους Συλλόγους στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου. Την Καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν τα Κούλουμα στο Παραποτάμιο Πάρκο Άρτας. Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα γνωστοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Στη σημερινή συνάντηση αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος και κατατέθηκαν πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις για τον καλύτερο συντονισμό και τη συνεργασία, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό. Στόχος του Δήμου Αρταίων είναι και μέσω των Αποκριάτικων εκδηλώσεων να προβληθεί η περιοχή και τα ιδιαίτερα πολιτιστικά της στοιχεία.

 

 

Δείτε Επίσης

Διεθνές συνέδριο για τα ιστορικά γεγονότα της περιόδου του Αλή Πασά

Με ένα διεθνές επιστημονικό συνέδριο που πραγματεύεται τα ιστορικά γεγονότα στα Γιάννενα και την Ήπειρο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of