Σάββατο , 16 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Συνάντηση ΝΟΔΕ Ιωαννίνων ΝΔ με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων

Συνάντηση ΝΟΔΕ Ιωαννίνων ΝΔ με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων

viber-imageΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Σε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ για την συνάντηση εκπροσώπων της ΝΟΔΕ με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων ,αναφέρονται τα εξής:

“Σε συνέχεια των συναντήσεων της ΝΟ.Δ.Ε Ιωαννίνων με τοπικούς θεσμικούς φορείς, την Πέμπτη, 10/11/2016, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου, Σπύρου Βασιλείου, και μελών της ΝΟ.Δ.Ε. με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, κο. Κωνσταντίνο Κίτσιο, και τον αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, κο. Γεώργιο Παπατσίμπα. Στη συζήτηση τέθηκαν θέματα βαρύνουσας σημασίας για τους αστυνομικούς του νομού μας και της χώρας εν γένει. Ειδικότερα, συζητήθηκαν:

Α) το θέμα των ειδικών μισθολογίων, τα οποία, αντίθετα με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, απειλούνται με περαιτέρω μειώσεις, τη στιγμή, μάλιστα, που εκκρεμεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας

Β)  οι σοβαρές ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές, που θέτουν καθημερινά σε κίνδυνο τη ζωή των τελούντων εν υπηρεσία αστυνομικών

Γ)  η μηδαμινή, ή ακόμη και ανύπαρκτη, εκπαίδευση των αστυνομικών

Δ)  οι αντίξοες συνθήκες εργασίας

Ε) οι ανορθολογικές αποφάσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ για αναδιάρθρωση ή παύση Υπηρεσιών.”

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

«Υπέρ των δωρεών από τον ιδιωτικό τομέα, αλλά με τις απαραίτητες προϋποθέσεις», διατείνεται η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα 2023»

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα 2023» σχετικά με τη λευκή ψήφο της ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of