Πέμπτη , 16 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση Ν. Γκόντα με πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γ.Γκίκα

Συνάντηση Ν. Γκόντα με πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γ.Γκίκα

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία” αναφέρονται τα εξής:

Ο Νίκος Γκόντας ήταν και θα είναι ο Δήμαρχος όλων των Γιαννιωτών. Είναι ο Δήμαρχος που άφησε πλούσιο έργο. Η απουσία του όλα τα χρόνια από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιωαννιτών, είχε σαν αποτέλεσμα να μην παραχθεί έργο στη πόλη και να υπάρχει έτσι μεγάλο έλλειμμα. Όμως και στην αξιωματική αντιπολίτευση ως επικεφαλής, άσκησε τα καθήκοντα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα και αντιμετώπισε διαχρονικά τους πολίτες με σεβασμό. Ο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» ανοίγει το δρόμο για συναινέσεις. και οφείλουν όλες οι παρατάξεις να  συνεργαστούν επ ωφελεία  Των πολιτών.» με αυτά τα λόγια καλωσόρισε τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Γκόντα ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων κ, Γρηγόρης Γκίκας.

«Με το Γρηγόρη Γκίκα συμπορευτήκαμε για πολλά χρόνια  μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση  και δώσαμε δείγματα δουλειάς.  Χρειάστηκε να συγκρουστούμε σκληρά με διάφορες αντιδραστικές δυνάμεις  για να γίνει η μεταφορά των εγκαταστάσεων  του υπεραστικού ΚTΕΛ στη σημερινή τους θέση και μέσα από αυτούς τους αγώνες ήλθε η δικαίωση και έτσι σήμερα υπάρχει ένας χώρος σύγχρονος από τον οποίο εξυπηρετούνται τόσο οι μέτοχοι και οι εργαζόμενοι όσο και οι επιβάτες.

Ευχαριστώ από καρδιάς για αυτή τη συμπόρευση τον Γ. Γκίκα και ελπίζω να συναντηθούν οι δρόμοι μας στο μέλλον σε κοινούς αγώνες. Οφείλουμε ωστόσο να συμβάλλουμε όλοι στη συναίνεση για να ζήσουν καλύτερα τα παιδιά μας» ήταν η  απάντηση του Νίκου Γκόντα.

 

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of