Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Επισκέψεις του υποψήφιου Δημάρχου Ν.Γκόντα

Επισκέψεις του υποψήφιου Δημάρχου Ν.Γκόντα

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία” αναφέρονται τα εξής:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑ 

Το κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Ιωαννίνων (ΣΧΕΔΙΑ) επισκέφθηκε χθές το πρωϊ ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ν. Γκόντας  με υποψήφιους συμβουλούς της παράταξής του. Ο κ. Γκόντας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον πρόεδρο του φορέα κ. Στέφανο Τζιμογιάννη για την πολυσχιδή  και πολύτιμη προσφορά από τα χρόνια της δημιουργίας μέχρι σήμερα. Μετά την ενημέρωση που έκανε ο κ. Τζιμογιάννης αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχαν με το Ν. Γκόντα στο Δήμο χαρακτηρίζοντάς τον δημιουργικό και ευγενικό.

«Ζήσαμε οχτώ χρόνια δημιουργικά σε πολλούς τομείς στο Δήμο και τότε  επιτελέστηκε σημαντικό έργο» είπε χαρακτηριστικά.

«Παρακολουθούμε από κοντά εδώ και πολλά χρόνια το έργο της ΣΧΕΔΙΑΣ και είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων όλοι όσοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Χρέος όλων μας να ενισχύσουμε αυτήν την προσπάθεια έτσι ώστε το έργο σας να γίνει ακόμη πιο δημιουργικό και αποτελεσματικό. Το κάναμε ως Δημοτική Αρχή και θα το επαναλάβουμε και στο μέλλον», σημείωσε ο κ. Γκόντας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΜΒΩΤΙΣ

Λίγο αργότερα ο Ν. Γκόντας συναντήθηκε με εκπροσώπους του σωματείου «ΠΑΜΒΩΤΙΣ» οι οποίοι εκπροσωπούν τους ιδιοκτήτες ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ & ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ». Στη συζήτηση που έγινε, έγινε αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη τους κυρίως με τη χρήση δημοτικών χώρων χαρακτηρίζοντας το κόστος ενοικίασης πολύ υψηλό.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΕΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΔΡΑ

Τις περιοχές Νέας Ζωής και Μέλανδρα επισκέφθηκε ο Νίκος Γκόντας και συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. « Ούτε μία παρέμβαση δεν έχει γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια».  «Η Ν. Ζωή  είναι εεκεί που την άφησες εσύ το 2010. Εσύ έφτιαξες την Ίωνος Δραγούμη  και επί ημερών σου έγιναν έργα ύδρευσης και αποχέτευσης στη περιοχή μας», είπαν οι κάτοικοι και ζήτησαν από τον κ. Γκόντα επιδείξει  ενδιαφέρον για την ανέγερση Ιερού Ναού στην περιοχή καθώς και σχολείων.

Από την πλευρά του ο κ. Γκόντας υπενθύμισε ότι είχε μελετηθεί και είχε χωροθετηθεί η ανέγερση Ιερού Ναού κάτι που τελικά ξεχάστηκε. « Το θέμα ανέγερση Ιερού Ναού και σχολείο στη Ν. Ζωή θα μας απασχολήσει ως επόμενη Δημοτική Αρχή διαβεβαίωσε τους κατοίκους ο κ. Γκόντας και υποσχέθηκε να μεριμνήσει την επαναλειτουργία του παραρτήματος δημοτικού ωδείου.

Τις επισκέψεις σ όλες τις δημοτικές κοινότητες έκλεισε ο κ. Γκόντας με επίσκεψη στον πρώην Δήμο Περάματος.

 

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments